Idiot anholdt for at have slikket på rulletrappe – ville sprede coronavirus

Hændelser omkring coronavirussen Covid-19 dominerer nyhedsstrømmen.

De fleste ønsker heldigvis at hjælpe hinanden og sørge for, at så få som muligt bliver smittet. En positiv konsekvens af den igangværende krise er faktisk, at vi hjælper hinanden, hvilket vi skal have ros for.

Men der er altid idioter, der skiller sig ud fra mængden.

Coronakrisen har lukket stort set hele verden ned. Meget er mørkt i øjeblikket, men et glimt af håb er de stærke personer, der bruger både tid og energi på at hjælpe andre. Sådanne personer er sande helte!

Ville sprede Covid-19

Men selvom vi står i en international krise, er der stadig idioter, der formår at ødelægge ellers gode tiltag.

En mand er blandt andet blevet anholdt i Tyskland efter at have slikket på flere genstande i Münchens metrosystem – blandt andet en billetautomat, et håndtag på en rulletrappe og flere gelændere på almindelige trapper, skriver avisen Deutsche Welle, ifølge Omni.

Pixabay

Lokalt politi oplyser, at manden har forklaret, at han forsøgte at sprede coronavirussen.

Er blevet testet

Den 33-årige mand, der filmede det hele og lagde bevismaterialet på sociale medier, blev anholdt og er nu tiltalt for grov uagtsom legemsbeskadigelse. Han er blevet testet for virussen, men det er endnu uklart, om han er smittet eller ej.

Wikimedia

Idioten opfører sig lige modsat af alle de mange mennesker, der hjælper, yder en heltemodig indsats og beskytter deres medmennesker i denne hårde tid.

Det er dejligt, at politiet har anholdt idioten, så han ikke kan fortsætte med sin respektløse opførsel. Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig!