Hvordan sidder du? Svaret afslører noget interessant om din personlighed

Længe har vi forsøgt at drage konklusioner om mennesker baseret på ydre attributter. Fra at spå hænder, til at linjerne i håndfladen kunne forudsige ens fremtid, til dagens personlighedstests på nettet.

Personligt tager jeg denne slags personlighedstests med et gran salt. Det er nok det bedste, men det skal man selvfølgelig selv styre. Man må tro på lige det, man vil, men at kunne læse noget, der handler om en selv, kan være både sjovt og spændende.

For det er faktisk utroligt, når det passer!

Ud over at tale kommunikerer vi også med kropssprog. Vi bruger det ubevidst, og selvom vi siger noget med munden, kan kroppen sige noget andet. Hvilket er præcis, hvad denne test handler om. Men som sagt er det vigtigt at tage det hele med et gran salt. Tænk herefter på, hvordan du normalt sidder – for svaret siger nemlig noget interessant om din personlighed.

Siddestilling 1

Sidder du med benene sådan, hvor dine knæ slår sammen? Så vil du som person ikke have nogen former for stress i dit liv. Du lever dit liv en dag ad gangen, og tænker ikke så meget over fortiden, og retter blikket fremad. Du har let ved at trives med tilværelsen, og tænker meget på, om dine nære og kære har det godt. Du har let ved at møde nye mennesker og er god til at lytte.

Siddestilling 2

Hvis du sidder med knæene adskilt, er det et tegn på, at du er en entusiastisk person. Du elsker at udforske nye områder, og eventyr er din bedste ven. Du kan ikke lide at gøre noget flere gange, men foretrækker at prøve noget nyt. Du er ofte i centrum ved sociale lejligheder, og ifølge dig er intet umuligt. Du er også god til at overtale dine venner med at komme med dig på dine eventyr, og du støtter dem altid.

Siddestilling 3

Hvis du sidder med benene parrallelt som på billedet ovenfor, arbejder du hårdt og skaber gode resultater. Du forlanger koncentration og kan ikke lide at blive forstyrret. Du giver altid hundrede procent – nogle gange lidt mere. Du er meget selvsikker og går gerne dine egne veje, selvom du sætter pris på selskab.

Siddestilling 4

Sidder du med benene over kors? Så er du en rigtig eventyrer, der lever livet fuldt ud. Spontane rejser, en sjov hobby, lære et nyt sprog? gerne alle tre samtidigt, hvis du kan bestemme. Men det betyder ikke, at du på nogen måde er useriøs. Du er målbevidst, empatisk og følsom, hvilket gør dig til en rigtig god ven, som altid står klar til at give din støtte.

Passede det her på dig? Tryk på DEL-knappen, så kan dine venner også tage denne test!