Hun bruger over 2 millioner kroner på større bryster, numse og vagina – nægter at stoppe: “Vil have lavet mere”

Vi fødes alle forskellige med egenskaber, der er helt unikke for os. Nogle kan have store næser, mens andre har flyveører. Det kan være lidt hårdt, når man er ung, men når man bliver ældre, er det meget normalt, at man begynder at acceptere det.

Men nogle personer bliver aldrig tilfredse med deres udseende, og her er 32-årige Star Delguidice et godt eksempel, skriver Unilad.

Star Delguidice er 32 år gammel, og bruger hver måned 1.300 kroner på ansigtsbehandlinger. Hun bruger også 30 pund, hvilket svarer til 270 kroner, på botox i læberne. Sammenlagt har hun brugt lidt over 2 milllioner på at ændre sin krop – indtil videre.

Youtube

“Elsker den plastikagtige Barbie-fornemmelse”

Bryster, numse, læber, næse, pande, kæber, øjenbrun, øjenvipper, brystvorter – og vaginaen. Der er ikke mange kropsdele, som Star ikke har fået opereret. Men den 32-årige kvinde er langt fra tilfreds.

– Nogle mener nok, at jeg er tosset, men jeg elsker den her plastikagtige Barbie-fornemmelse. Folk stirrer meget, men det gør mig ikke noget. Jeg er stolt af mit udseende, og jeg vil aldrig stoppe, det er en del af den, jeg er, siger Start til Unilad.

Youtube

Vil have den perfekte “vagina”

Star har indtil videre fået to operationer i underlivet, og skal snart have vagina-operation nummer 3. Målet er at få en ungdommelig “Barbie-vagina”. For at få foretaget operationen skal Star rejse til en specialklinik i Tyrkiet, der er den eneste klinik i verden, der udfører denne type operationer.

– Operationen vil give mig den perfekte vagina, ligesom Barbie, forklarer Star.

Youtube

Her nedenfor kan du se videoen, hvor Star fortæller om sin besættelse – bemærk, at det foregår på engelsk.

Hvad tænker du om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!