Højlydt pindsvinesex er blevet et stort problem – skrig og støn holder folk vågne

Kaniner får normalt skylden for at være de mest liderlige dyr.

Men nu virker det til, at de har fået hård konkurrence. I Tyskland har politiet nemlig været nødt til at rykke ud flere gange den seneste tid – fordi pindsvin har haft højlydte parringsakter.

Ja, du læste rigtigt. På det seneste har tysk politi modtaget flere opkald fra folk rundt om i landet, der har klaget over ikke at kunne sove om natten. Årsagen har været, at deres naboer har haft højlydt sex.

Det har man hvert fald troet.

Kan knalde i flere timer

Men efter nærmere inspektion fandt man ud af, at det ikke var liderlige naboer, der var årsagen til de voldsomme elskovslyde – lydene stammede i stedet fra pindsvin, skriver Daily Mail.

Wikipedia

Ved et tilfælde har to pindsvin skabt så meget postyr under en parring i nærheden af en skole i München, at politiet forlangte, at skolens pedel stop op midt om natten for at gennesøge området.

Ifølge Daily Mail kan pindsvins parringsritual vare i flere timer. Det er ikke usædvanligt, at dyrene piver, stønner, grynter og skriger under akten. Ifølge avisen er det normalt hannen, der larmer mest.

RAF Midenhall

Det er dog uklart, om lydene udelukkende skyldes nydelse, eller om dyrene kan komme til skade på hinandens pigge. Pindsvineksperter i Tyskland har dog bedt redningstjenesten om ikke at forstyrre eller forsøge at afbryde parringsritualet.

Så stop med at sige “knalde som kaniner”. Fra nu hedder det “knalder som pindsvin”. Tryk på del-knappen, så dine venner også kan læse det her!