Her er verdens dyreste dildo: Udsmykket med eksklusive ædelsten – koster 8 millioner kroner

De fleste drømmer om at få fingre i gode og fine ting. En fed bil, eller måske bare en flot jakke, får en til at føle sig lidt ekstra stolt. Rige personer har selvfølgelig større mulighed for at købe sådanne ting, men det store spørgsmål er, hvor går grænsen? Hvornår bliver det for vildt?

Jeg kan huske, da jeg fik mit første rigtige job for efterhånden pokkers mange år siden. Det fejrede jeg ved at købe et par dyre rusindssko, som jeg havde drømt om i mange år. Det var ganske enkelt en luksus, jeg undede mig selv. Det skal man gøre nogle gange! For det er en måde at forgylde tilværelsen.

At forgylde tilværelsen er et meget populært udtryk, men det kan man selvfølgelig gøre på mange forskellige måder. For nogle er et ekstra rundstykke til morgenkaffen lørdag morgen mere en rigeligt, mens det for andre er nødvendigt at bruge flere millioner.

Velhavende mennesker har eksempelvis større muligheder end den gennemsnitlige dansker, når det kommer til at anskaffe sig dyre og eksklusive genstande. Gennem årene har vi også set vanvittige eksempler på, hvad man kan spilde sine penge på. Folk har selvfølgelig prioriteter forskellige om, hvad der er vigtigt her i livet.

Bryllupsinvitationer i form af en ny Mercedes med en hilsen skrevet på måtten er nok det vildeste, jeg har læst om.

Diamanter och safirer

Men for nylig blev der lanceret et luksusprodukt, som tager det at spilde penge til nye niveauer. Det er et sexlegetøj – mere specifikt en dildo – til 1,3 millioner dollars, hvilket svarer til lidt over 8 millioner kroner.

Dildo

Det er virksomheden Fornicari, som står bag denne unikke luksusdildo. De har valgt at fokusere på salg af voksenlegetøj til “samfundets elite”, som de selv udtrykker det.

Den eksklusive dildo kaldes “The Pearl Royale” – og er lavet af den australske guldsmed Colin Burn. Dildoen er fremstillet af platin og udsmykket med hvide og lyserøde diamanter, blå safirer og eksklusive dybhavsperler.

Nederste del af dildoen er aftageligt, og kan bruges som et smykke i en halskæde.

I en pressemeddelelse siger Alison Bradford, den skotske kvinde, der ejer Fornicari, følgende:

– Vi udvikler luksusvarer, der kan blive en del af en persons erotiske kunstsamling eller doneres til en speciel person, der kan lide at kombinere kvalitet og nydelse.

The Pearl Royale” er ifølge velansatte Forbes.com verdens dyreste dildo.

Tøv ikke med at tagge en person, som burde spare op til at købe denne dildo!