Her er efterårets nye mode: Højhælede løbesko – så grimme at de burde forbydes ved lov

Det der med mode er altid lidt vanskeligt. I dag føles det som om, at trends kommer og går hurtigere end nogensinde. Den ene dag skal man gå i stramt tøj, og den anden dag skal tøjet være så løst, at det næsten falder af kroppen.

Med sko er det præcis det samme – trends kommer og går hurtigere end et lynnedslag, men spørgsmålet er, om dette efterårs kvindesko-trend er den værste hidtil.

For her har man valgt at kombinere helt almindelige løbesko med høje hæle, skriver The Sun.

Skomoden har ændret sig meget, siden det blev populært at bekymre sig om, hvad man har på fødderne, og det er nok helt naturligt, at forskellige trends kommer og gør. For hvad der er populært ændres jo som bekendt med tiden.

Løbesko – med hæle

Men spørgsmålet er, om vi ikke er ved at nå grænsen, for hvad der er “acceptabelt” indenfor skomoden. Den rumænske designer Ancuta Sarva er bosat i London, og hun har udviklet en helt ny skomode.

Lige præcis, det er et par gamle Nike-løbesko, der er blevet totalrenoveret og udstyret med hæle.

View this post on Instagram

A post shared by ANCUȚA SARCA (@ancutasarca)

Det hele tog sin begyndelse, da Ancuta indså, at hun havde mange løbesko af mærket Nike.

– Jeg ville lave noget specielt ud af løbeskoene og give dem en ny sammenhæng og funktion. Nu er de elegante og feminine på en måde, der flytter grænser for, hvad sko kan være. Nike-logoet er derudover så pokkers genkendeligt, og ser meget sjovt og uventet ud på et par høje hæle, siger Ancuta til  Vice.

Blandede reaktioner

Ancuta har lagt flere billeder af sine kreationer på nettet, hvor der er delte meninger om den nye skomode.

Mange af Ancutas tusindvis af følgere på nettet virker til at sætte pris på hendes mildt sagt kreative sko. Men der er også flere, der ikke helt forstår konceptet, og hvad man dog skal bruge skoene til.

View this post on Instagram

A post shared by ANCUȚA SARCA (@ancutasarca)

Hvad synes du – kunne du finde på at tage et par på en aften i byen?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se disse sko!