Her er de nye chips – som gør dig liderlig

Chips er en lækker snack, der passer perfekt til næsten enhver lejligheder, da de findes i så mange forskellige smagsvarianter.

Eddike, løg, ost, bacon, sour cream, dild og grill. Smagsvarianterne er så mange, at man næsten ikke kan tælle dem.

Chips er dog ikke en snack, der normalt betragtes som romantisk eller sexet. Men det vil en chipsproducent lave om på, da de har lavet chips, der skal gøre en liderlig og lystfuld, skriver britiske The Mirror.

Den britiske chipsproducent Tyrrells har lavet en chipsvariant lige før Valentinsdag, der skal have en “provokerende” effekt på dem, der spiser dem.

Skal udløse hormoner

Chipsene vil have en smag af honning og chili, som ifølge producenten skal fungere som et afrodisium og gøre en liderlig.

Ifølge producenten har chilien den effekt, at den øger pulsen og endorfinstrømmen i kroppen, mens honningen skal udløse vores hormoner.

Fotokilde: Shutterstock

Begrænset salgsperiode

Men man skal være hurtig, hvis man vil krydre sin sex-aften med lidt “sex-chips”, da de kun kan købes frem til Valentinsdag.

– Vi forsøger altid at finde på nye tiltag med vores chips, der er lidt sjove og unikke. Netop disse chips har en lidt særlig plads i hjertet, da de er de første chips med denne effekt, siger Sarah Lawson, marketingschef hos Tyrrells.

Tryk nu på del-knappen, så dine chips-elskende venner kan få fingre i disse chips!