Forskning: Personer der onanerer meget har større chancer for at blive chefer

Det er helt normalt at onanere. En orgasme, uanset om den sker på egen hånd eller i selskab med en anden, får kroppen tilat slappe af, og man får det som regel lidt bedre.

Men at ens ‘håndarbejde’ kunne være en karrieremulighed, er nok de færreste af os, der har tænkt på – men det er faktisk tilfældet.

Ifølge et nyt studie har personer, der onanerer meget, større chancer for at blive chefer end dem, der onanerer mindre, skriver The Mirror.

Onani er ikke ligefrem et samtaleemne, man normalt diskuterer på arbejdet. Man ved, at næsten alle gør det, men man taler ikke om det. Men man kan faktisk næsten gætte sig frem til, hvem der dyrker meget håndarbejde i fritiden – for de er sandsynligvis chefer, ifølge et nyt studie.

Yder langt bedre på jobbet

Undersøgelsen er udført af reklamebureauet Frac.tl, hvor 1.012 personer skulle svare på spørgsmål omhandlende deres onanivaner og jobsituation.

Resultatet viste, at de personer, der onanerer mere end én gang om ugen, yder bedre på arbejdspladsen end dem, der ikke onanerer så ofte.

Shutterstock

Tjener også flere penge

Personer, der onanerer meget, har derudover også højere positioner på arbejdspladsen.

“Deltagerne, der onanerer meget, har større sandsynlighed forat blive ansat i en rekrutteringsproces, og de højere udstrækning også chefer”, skriver virksomheden i studiet.

Stor-onanister tjener i snit 30.000 kroner mere om året

Man bliver med andre ord rigere af at onanere meget – det lyder jo helt perfekt!

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får muligheden for at blive chef! Eller tag en kommende chef i kommentarfeltet!