Forskernes tilbud: Tjen 30.000 kroner på at blive smittet med coronavirus

Coronavirussen er officielt en pandemi – og nyhedsstrømmen svømmer over med konsekvenser, reaktioner og rapporter om de seneste smittetal.

Det er vigtigt at udvikle en vaccine så hurtigt som muligt – og derfor kan man nu blive betalt for at være en del af det arbejde.

For 30.000 kroner kan du nu blive smittet med en form af virussen.

Universiteter, skoler, børnehaver og flere offentlige institutioner i Danmark lukker ned, og folk på det private arbejdsmarked anbefales at arbejde hjemmefra, hvis det er muligt.

Adam Ihse/TT

Bliv betalt for at blive smittet

Covid-19 klassificeres nu som en global pandemi – og ingen ved, hvilke konsekvenser det får fremover. Derfor er det ekstremt vigtigt at udvikle en vaccine – og nu tager man ekstreme metoder i brug for at fremskunde processen.

Et laboratorium i London tilbyder nu forsøgspersoner 30.000 kroner for at blive injiceret med coronavirus, skriver LadBible.

Shutterstock

Ifølge The Times er det et krav, at deltagerne i projektet kan få fri fra arbejde i to uger, og derefter ikke have nogen fysisk kontakt med omverdenen.

Laboratoriets forskere søger efter 24 forsøgspersoner, som er villige til at blive smittet.

Giver milde symptomer

Virksomheden Hvivo, der står bag projektet, er et af mindst 20 virksomheder på verdensplan, der arbejder intenst på at udvikle en vaccine.

The Daily Star skriver, at forsøgspersonerne bliver smittet med to forskellige – dog mindre alvorlige – former af virussen. 0C43 og 229E, som de kaldes, forårsage milde symptomer.

Flickr

Håbet er, at man ved først at udvikle en vaccine mod de mildere symptomer kan udvikle en fuldblodsvaccine mod coronavirus.

Deltagerne i studiet skal holde sig til en bestemt kostplan samt tage flere forskellige slags medicin.

Kender du nogen, der kunne finde på at gøre noget godt for menneskeheden? Så tag den person på Facebook eller gør verden en tjeneste og del denne vigtige nyhed videre!