Forskernes konklusion: Kanelsnegle gør dig smaskliderlig

Det varierer selvfølgelig fra person til person, hvad der gør os liderlige. Men der er nogle ting, der har vist sig at være en trigger for mange mennesker.

Man har blandt andet forsket længe i dufte, og man har kunnet konstatere, at bestemte dufte som lavendel, vanille og forskellige træsorter aktiverer den del af hjernen, der styrer dit sexdrive.

Men ny forskning viser også, at vi bliver meget liderlige ved duften af kanelsnegle.

Mange forskellige faktorer i vores omgivelser har en afgørende betydning for vores sexlyst. Stress, omgivelser, fysisk velvære, listen er lang. Men noget, der spiller en større rolle, end vi tror, er vores lugtesans.

Kanelsnegle slår alle andre dufte

Vi tiltrækkes af forskellige dufte, det er meget individuelt. Men ifølge forsker Alan R. Hirsch ved Smell and Taste Treatment and Research Foundation på Chicagos universitet er der bestemte dufte, der gør os mere liderlige end andre. Det slår han fast i et nyt studie, som han selv har været med til at udføre.

– I studiet lod vi deltagerne dufte til forskellige ting, mens vi målte blodtilstrømningen til penis. Det viste sig, at duften af kanelsnegle fik mere blod til at strømme til penissen, hvilket sker under seksuel ophidselses, når penissen bliver hård, siger Hirsch i studiet.

Pixabay

Kvinder mere kræsne

I studiet deltog både mænd og kvinder som forsøgspersoner. Studiet viste, at mænd generelt havde lettere ved at blive liderlige, da de fleste dufte øgende blodtilførslen til deres penis i en vis grad.

Men for kvinder var det lidt anderledes. Nogle dufte efterlod deres blodtilførsel uændret, mens andre dufte endda mindskede blodtilførslen til de nedre regioner.

Så nu kan du glemme alt om parfumen og i stedet begynde at bage kanelsnegle!

Tryk nu på del-knappen, så alle dine venner også kan læse disse fantastiske nyheder!