Far bliver rasende da han finder dildo på datterens værelse - nu hyldes hendes svar på tiltale

Far bliver rasende da han finder dildo på datterens værelse – nu hyldes hendes svar på tiltale

Man skal ikke være for hurtig med at dømme andre – for det hele er ikke altid, som det ser ud til ved første øjekast!

Det oplevede denne amerikanske far, da han for et stykke tid siden fandt noget meget uventet på sin datters værelse – og dragede en lidt forhastet konklusion.

Det er nok sket for mange forældre. Man vil jo bare det allerbedste for sine børn, og man kan nemt blive lidt bekymret, når noget skiller sig ud fra det, man forventer eller håber.

Så kan hjernen hurtigt begynde at spille en et puds.

For et stykke tid siden fik Emily fra den amerikanske stat Texas årets mest pinlige SMS, da hendes far havde fundet det, han troede var et sexlegetøj på sin datters værelse. Det skriver Metro.

Først sendte han en besked til sin teenagedatter og forklarede, at de var nødt til at have en lille venskabelig samtale. Kort efter fik Emily en ny SMS med et billede af sin lilla bærbare mobiloplader og en vred besked:

“Jeg fandt den her. Hvorfor køber du sådan noget? Det er ulækkert! Du burde ikke spilde dine penge på sådan noget!”

Twitter / __emmiillyy

Faren fortsatte med at skrive:

“Hvis du har disse behov, foreslår jeg, at du ikke lader den ligge fremme…”

Emily kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da hun læste beskeden, og hun spurgte sin far, hvad han troede, at den lilla genstand egentlig var. Det var jo som sagt bare en bærbar mobillader.

Faren svarede, at han troede, at det var: “Et af de der der ulækre stykker legetøj, der vibrerer.”

Til sidst formåede Emily og faren at finde frem til, hvad den lilla genstand egentlig var, og nu var faren nødt til at undskylde. Og han forklarede, at årsagen til, at han havde været på Emilys værelse, var, at han skulle låne en læbepomade af sin datter.

Selv om det nu havde været en dildo, faren havde fundet på sin datters værelse, synes jeg ikke, at man skal blæse det så stort op, som faren gjorde. For det er faktisk helt normalt og naturligt at bruge den slags produkter – men nu resulterede det trods alt i en meget sjov sitatuion. Og jeg er overbevist om, at faren skammede sig bagefter!

Twitter / __emmiillyy

Emily fandt situationen så underholdende, at hun valgte at offentliggøre deres samtale på Twitter. Siden da har opslaget fået over 44.500 retweets og blevet liket mere end 155.000 gange.

Mange har også sendt kommentarer til Emily og mener, at hendes far begik en fejl, og at unge kvinder skal have mulighed for at udforske deres kroppe – og det skal ens far ikke blande sig i.

“Hvis din far tror, at du aldrig onanerer, er han ret naiv”, skriver en bruger.

Hvad mener du om farens opførsel? Giv gerne din mening til kende på Facebook!

Hvis du også fik et smil på læben af farens brøler, foreslår jeg at du deler artiklen med dine venner for at sprede grinet videre!