Kun 10% kan finde den skjulte hest på billedet – er du en af dem?

Noget, der virkelig fascinerende med mennesker er, at vi kan se på den samme genstand – men opfatte det helt forskelligt. Eller i det mindste se detaljer, som personen ved siden af helt overser.

Optiske illusioner er i denne henseende fantastiske, og jeg synes det er både sjovt og spændende at kaste sig over den slags udfordringer sammen med en anden. For sammen kan man nemlig hjælpe hinanden med at finde frem til at se, hvad man egentlig ser på foran sig.

Denne form for hjertegymnastik er uden tvivl godt for os. Især i en tid, hvor teknik og computere stort set sørger for, at vi ikke selv skal tænke. Snart behøver vi knap nok at gøre det selv, men for at holde hjernen i topform er det kun sundt at træne den lidt hver dag.

Hvor er hesten?

Derfor tænkte jeg, at jeg nu ville byde dig på en lille udfordring. Udfordringen er simpel i sin udfordring, men det er lidt sværere at finde selve løsningen. Billedgåden er gået viralt verden over og set flere steder – og det angives, at kun 1 af 10 personer kan løse den med det samme.

Jeg var faktisk nødt til at sidde med billedet i et stykke tid, før jeg løste opgaven, men nu skal vi se, hvordan du klarer den. Find falkeblikket frem og vær detaljeorienteret – ellers bliver det ekstra svært.

Opgaven går ud på, at du her nedenfor skal finde en hest, der skjuler sig meget godt på billedet. Kan du det?

Reddit

Flere af jer har nok allerede fundet hesten, mens flertallet er nødt til at kæmpe videre. Nogle kan nok også stirre på billedet i flere timer, uden nogensinde at finde den.

Derfor vil jeg gerne give dig en lille ledetråd. Fokuser dit blik på den 4-etagers bygning på billedet. Hesten er et eller andet sted der.

Her er svaret

Hvis du ikke har fundet den, synes jeg, at du gå op til det første billede og forsøge igen.

Ellers giver jeg dig svaret her nedenfor.

For nogle af jer vil dette naturligvis kun bekræfte det, som du allerede ved.

Her er hesten (inde i den gule cirkel!)

Reddit

Fandt du hesten? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!