Endelig: Nu kan du søge job som professionel sexlegetøjstester

De fleste af os har nok, hvad man kan klassificere som et ret almindeligt job. Man arbejder med noget, man ikke behøver at skamme sig over, og som familie og venner ikke reagerer direkte på. Men der findes dog en risiko for, at man kan blive træt af normale kontortider og arbejdsopgaver.

Der hersker ingen tvivl om, at flertallet af os har det, de fleste ville kalde et “almindeligt job”. Det kan naturligvis omfatte alt fra at arbejde i sundhedsvæsenet, på kontor eller som specialarbejder. Det er der selvfølgelig intet galt med, faktisk snarere tværtimod.

Men hvem ved, måske man til sidst bliver træt af sit arbejde? Man vil gerne skifte karriere og finde noget mere unikt at beskæftige sig med i løbet af ugen. Nu kommer en engelsk virksomhed kaldet LoveWoo med et jobtilbud, der sandsynligvis topper det meste, jeg har hørt.

De sælger alt fra undertøj til sexlegetøj – og har nu indledt jagten på at finde deres nye sexlegetøjstester. Ja, du læste rigtigt! Nu kan du få et job som sexlegetøjstester.

Shuttershock

Den rette kandidat skal primært arbejde med at teste og vurdere virksomhedens egne sexlegetøjsprodukter. Man arbejder hjemmefra to dage om ugen, og skal møde på virksomhedens kontor tre dage om ugen. Her skal man blandt andet også arbejde med virksomhedens sociale medier.

220.000 om året

Men udover at blive betalt for at få orgasmer skal man vurdere virksomhedens sexlegetøj og herefter indrapportere, hvad der er godt og mindre godt, således at virksomheden kan forbedre deres produkter og på den måde blive mere slagkraftige på markedet.

Men hvad så med lønnen, spørger du nok dig selv? Årligt kan man tjene 36.000 dollars om året, hvilket svarer til lidt over 220.000 danske kroner, skriver New York Post. Derudover får man et årsforbrug undertøj af sin arbejdsgiver samt et medlemskab hos en af Storbritanniens bedste fitnesskæder.

Føles dit job ikke lidt kedeligt, når man sammenligner dem? Tjah, fortvivl ikke – der findes ikke mere end et par jobs med denne arbejdsbeskrivelse i verden.

Hvis du ønsker jobbet, skal du sende dit CV til LoveWoo, en række eksemplarer på anmeldelser af sexlegetøj samt en video, hvor du forklarer, hvorfor du er den perfekte kandidat til jobbet. Sidstnævnte føles…. lidt pinligt.

Men hvis du mener, at det her lyder som drømmejobbet, skal du selvfølgelig bare sende en ansøgning afsted! Der er dog en risiko for, at det er et meget eftertragtet job, og at virksomheden derfor modtager mange ansøgninger. For hånden på hjertet, hvem drømmer ikke om at blive betalt for nydelse?

Del jobopslaget med dine venner, så kan det være, at en af dine venner snart får et job som sexlegetøjstester!