Drømmen er sand: Her er de nye bukser – som holder prutlugten inde

Det er helt normalt at prutte – og faktisk er det virkelig dårligt for kroppen, hvis man ikke frigiver den ildelugtende gas.

Men det er ikke ligefrem behageligt at prutte i selskab med andre, det er noget, man allerede lærer som barn.

Men en engelsk virksomhed har dog fundet en løsning på dette pinlige problem, for de har nemlig lanceret bukser, der skal skjule den dårlige lugt efter prutter, skriver sitet Unilad.

De fleste af os har nok på et tidspunkt oplevet den lettere trykkede stemning, der opstår, når man prutter offentligt. Men nu kan du glemme alt om den pinlige følelse takket være en britisk virksomhed.

Kulfilter ved numsen

Udtrykket “den som fisen lugte kan, det er fisens ejermand” kan snart være en saga blot i det danske ordforråd. For virksomheden Shreddies har nemlig lanceret bukser, som skal holde prutlugten inde.

Fotokilde: Shreddies

Et kulfilter i numsen på bukserne skal bortfiltrere den ubehagelige lugt – hvilket gør, at man kan prutte overalt uden at bekymre sig om at blive udskammet. Så længe at man ikke slår en højlydt brandskid, da bukserne ikke er lyddæmpende.

”Mere social frihed”

Virksomheden har også puder til stolen samt undertøj med samme funktion. Ifølge dem vil de hjælpe folk med mavebesvær til at føle sig mere socialt frie i sociale sammenhænge.

Fotokilde: Shreddies

– Kulfiltret giver en beskyttelse, som ikke har været der før og gør, at personer med maveproblemer får mere social frihed, udtaler en talsmand for virksomheden til Unilad.

Og netop nu kan du købe bukser til både mænd og kvinder på tilbud!

Det her er jo fantastiske nyheder for alle os, der går og småprutter hele tiden! Så tryk på del-knappen for at give dine venner muligheden for at læse disse vigtige oplysninger!