De fleste danskere svarer forkert i første forsøg: Hvor mange “B’er” kan du finde på billedet?

Mange af os har et stillesiddende arbejde, hvor vi sidder i et mødelokale eller bag et skrivebord fra morgen til aften. Så når man endelig har ferie, kan man nemt komme til at sidde fast i liggestolen eller på sofaen.

Vi bevæger os ganske enkelt for lidt – men et problem, der sikkert er mindst lige så stort, er, at teknologien styrer det meste af vores hverdag. Snart behøver vi slet ikke at tænke selv, da computere og mobiler gør det meste for os.

Derfor kan det være godt at tage en pause fra TV’et eller arbejdet, nulstille hjernen og blive stimuleret på andre måder.

Det er testen nedenfor perfekt til. Den tager ikke så lang tid, er meget simpel i sin udformning – men den er virkelig med til at skærpe hjernecellerne.

På det seneste er denne slags simple udfordringer blevet meget populære, og jeg er overbevist om, at det kun er en sund trend. For det er kun positivt at få hjernen til at arbejde på højtryk fra tid til anden!

Selve testen går i sin enkelthed ud på at finde B’er på et billede med en pokkers masse 8-taller. Spørgsmålet er bare, hvor mange B’er der er på billedet?

Flertallet mislykkes

Det er som sådan nemt nok at finde frem til, men problemet er dog, at du kun har 10 sekunder tl at løse opgaven. Den lille detalje gør, at flertallet faktisk ikke er i stand til at løse opgaven i første forsøg.

Men vi ønsker dig held og lykke! Hvor mange B’er finder du på billedet?

Nu skal det blive spændende, om du fandt frem til det rigtige svar. Det er som sagt kun et fåtal, der formår at gætte rigtigt i første forsøg, hvor du kun har 10 sekunder til at finde alle bogstaverne.

Men nu er det tid til at redegøre for svaret! Alle B’erne er markeret med rødt på billedet nedenfor!

Det rigtige svar er altså, at der er hele 9 B’er på billedet!

Tryk på del-knappen hvis du fandt mindst 4 B’er! For så har du været dygtig! Eller del udfordringen videre til dine venner for at se, om de klarer sig bedre end dig!