Her er datingsiden til alle mænd med små tissemænd – så kort skal penis være for medlemsskab

Mænds penisstørrelse er noget, der har været diskuteret i umindelige tider. Hvad er perfekt? Hvad er lille? Hvad er stort? Betyder størrelsen virkelig noget?

Uanset svarene på ovenstående spørgsmål står det fast, at alle mænd er forskelligt udstyret mellem benene, og det skyldes heldigvis, at der selvfølgelig er kvinder, der foretrækker en lidt mindre ‘tryllestang’.

Derfor er der nu en datingside for mænd med små penisser.

Det er Ladbible, som skriver om hjemmesiden Dinky One, som for nylig blev lanceret.

Her er den unikke størrelse

Datingsiden henvender sig til mænd med penisser, der er mindre end gennemsnittet samt kvinder, der leder efter mænd med små penisser.

En gennemsnitlig penis måler 14 centimeter på verdensplan. For at blive medlem skal mænd have en penis, der er mindre end dette.

Shutterstock

“Hvis du har en penis, der er mindre end gennemsnittet, er der ingen grund til at skamme sig. Hos Dinky One har alle en lille penis. Det betyder, at alle, du dater, er klar over det, og derfor behøver du ikke føle noget pres eller angst,” står der på hjemmesiden.

Tusindvis af medlemmer

Siden starten har Dinky One fået over 28.000 medlemmer, hvoraf cirka 27 procent er kvinder.

På hjemmesiden kan du læse følgende:

»Ligesom mænd, der er mindre end gennemsnittet, er der også kvinder, der er under gennemsnittet. De kan ofte finde samleje smertefuldt. Der er også kvinder, der synes, at sex med en mindre mand er bedre, fordi de mænd ofte er gode til de andre dele af sexen.”

Der er med andre ord sikkert nogen for enhver smag, som det gamle ordsprog siger.

Dinky One

Hvis du gerne vil være medlem, kan du gøre det her.

Kender du nogen, der kunne finde kærligheden her? Så tryk på DEL-knappen, så dine venner også får denne vigtige information!