Bikeren har sex med landmandens datter lige foran ham – hans reaktion er genial!

Følgende frække historie har cirkuleret rundt på nettet i forskellige udgaver i flere år, men jeg fandt denne version rigtig sjov.

En gammel motorcykelentusiast var død, og et fjernt familiemedlem arvede hans Harley Davidsson. Der var dog visse betingelser i testamentet:

Motorcyklen skulle behandles godt, og det var vigtigt altid at smøre lædersædet med vaseline, hvis det var fugtigt eller regnede udenfor. Arvingen blev overlykkelig, tog en bøtte vaseline, puttede den i lommen og kørte en tur på sin nye Harley. Efter et stykke tid opdager han, at han er faret vild, og kører derfor ind på en faldefærdig gård på landet og banker på.

Døren åbnes, og der står landmanden, hans kone, datter og en ung kvinde. Han fortæller dem, at han er faret vild og spørger, hvor han kan finde den nærmeste tankstation.

– Du skal ikke køre videre, nu hvor det snart begynder at regne. Kom ind og få lidt mad.

Da manden træder ind ad døren, ser han, at der er store bunker opvask overalt i køkkenet, men komfuret, køkkenbordet og stolene er dog fri for beskidte tallerkner og bestik.

– Hvorfor har I så meget opvask? Altså, jeg mener, I har trods alt tre fruentimmer her på gården.

– Tjoh, siger landmanden. Her i hjemmet har vi den regel, at vi er stille, mens vi spiser. Den der taler, er nødt til at tage opvasken.

– Ser man det! Så ved jeg det, siger manden og sætter sig til bords.

Først bliver forretten serveret, og da den er spist, tager bikeren datteren med ind i soveværelset for at give hende en rusketur! Hun siger intet under hele akten. Ikke et pib eller støn. Hun ligger bare der og smiler hele forløbet igennem.

De går ud i køkkenet igen, og nu er hovedretten blevet serveret. Da den er spist op, tager han den unge kvinde med ind i soveværelset…. Og det hele gentager sig. Hun siger ikke et ord. Hun ligger bare og fniser, mens bikeren kører på.

Herefter er det tid til dessert og mens den blev spist, tænkte bikeren over, hvad han skulle gøre for at få en af dem til at tale, mens der blev spist. Derfor beslutter han for at springe på konen i huset. Men hun siger heller ingenting, hun ligger også bare og fniser.

De går ud i køkkenet igen, og nu er det tid til at få en kop kaffe. Nu har bikeren fundet ud af, hvad han skal gøre. Han tager vaselinebøtten op ad lommen og åbner den.

Så råber landmanden:

– JEG TAGER OPVASKEN, JEG TAGER OPVASKEN!!!!

Tøv ikke med at DELE, hvis du trak på smilebåndet!