BH-trend chokerer tusindvis: Genial detalje kan gøre kvinders hverdag lettere til sommer

De fleste kvinder kan nok bekræfte, at sommeren ikke hun betyder glade miner og godt humør. Det kan også være en meget hård årstid, især når det kommer til at svede!

Man stiger ud af brusebadet, tørrer sig, tager en top eller trøje på – men så rammer den. Varmen! Sveden! En klassisk ‘bekymring er, at brysterne begynder at klistre sig til huden – og det er ikke ligefrem behageligt.

Men for et stykke tid siden introducerede en virksomhed det, de anser for at være den perfekte løsning på dette brystrelaterede problem. Den revolutionerende BH kaldes “The Ta-Ta Towel“.

Den sidder omkring halsen og kan justeres til kropslængde og bryststørrelse. Den fås i flere forskellige farver, og ligner lidt et håndklæde, man har kastet rundt om halsen. Men samtidig holder den brysterne godt på plads, uden at de “klistrer fast” til selve kroppen.

Stor opmærksomhed

 

Den nye BH giver muligvis en større frihedsfølelse, og man kan også bruge den som bikinitop.

På det seneste har BH’en fået stor opmærksomhed verden over, og den kommer formentlig til at gøre mange kvinders hverdag lettere til sommer. Spontant virker det til, at de fleste kvinder, der bruger BH, kan få nytte af denne!

Nedenfor følger nogle billeder, der illustrerer, hvordan ”The Ta-Ta Towel” kan bruges – og der er faktisk flere grunde til at teste den!

Det her er slet ikke dumt, vel? Tryk på del-knappen for at sprede produktet videre til dine veninder eller kvindelige bekendte! Hvem ved? Den kan måske gøre underværker til sommer!