Amanda, 24, har brugt 350.000 kr på at blive en levende Barbie – nu nægter lægerne flere operationer

Alle er lige meget værd og har ret bestemme over deres egne liv og krop. Selvom man vælger et mere ekstraordinært udseende eller livsstil, fortjener man stadig at blive respekteret.

Hvilket Amanda Ahola i den grad er enig i. 24-årige Amanda kommer fra Finland, og siden hun var 16 år gammel har hun drømt op at gennemgå en plastikoperation. Med tiden voksede drømmen, og det endelige mål var at blive en levende Barbie-dukke – og nu, 8 år senere, har hun næsten opfyldt sin drøm.

Men de mange operationer medfører også helbredsrisici, og nu nægter længerne flere indgreb, skriver Ladbible.

Allerede som 16-årig var Amandas store drøm at komme under kniven. Interessen for plastikkirurgi endte til sidst med en drøm om at ligne en levende Barbie-dukke.

Bruger korset

Som 18-årig gennemførte Amanda sin første operationer med penge, hun begyndte at spare som 16-årig, og har i dag fået forstørret brysterne tre gange, forstørret læberne, fået ansigtsløft og gjort kindbenene rundere. Hun bruger også et specielt korset hver dag for at få en mindre talje.

Sammenlagt har Amanda brugt lidt over 350.000 danske kroner på sine skønhedsoperationer.

Lægerne nægter

Amandas store drøm er at få opereret sin numse, tænder samt et nyt ansigtsløft, men da alle plastikoperationer indebærer en sundhedsrisiko, nægter lægerne nu flere indgreb.

– Jeg har forsøgt hos tre forskellige klinikker, men er blevet nægtet overalt. Så nu får jeg bare lavet mindre behandlinger, som jeg selv kan udføre, siger Amanda ifølge Ladbible.

Amandas bryster er i dag så store, at de er i vejen, når hun skal tage makeup på. Men det på trods er Amanda tilfreds med sin krop.

– Ved at ændre mit udseende har jeg fået et liv, som jeg ellers aldrig ville være kommet i nærheden af. Alt ville have været radikalt anderledes uden mine bryster, forklarer hun.

”Elsker mit udseende”

Amandas udseende vækker naturligvis reaktioner, men hendes familie og venner støtter hende fortsat.

Venner og familie accepterer mig, selv om de ikke forstår alle mine beslutninger, men det påvirker ikke mine forhold. Jeg elsker mig selv, både mit udseende og min personlighed. Selv om alle er ikke perfekte, bliver jeg ved med det her, indtil jeg kommer så tæt på som muligt, siger Amanda.

Hvad synes du om dette? Gør Amanda det rigtige ved at udleve sin drøm, eller er det for skørt? Del gerne din mening i kommentarfeltet på en respektfuld måde!