Ældre kvinde får spørgsmål om at “date” som pensionist – uventet svar får mig til at græde af grin

At møde en ny partner i alderdommen er ikke det nemmeste. Mange har slået sig ned for længe siden, nogle har lidelser der gør et forhold svært og nogle er slet ikke interesseret i at date igen.

En kvinde født i 30’erne, som deltog i et svensk TV-program for at diskutere netop dette emne, gjorde det med stor succes – på grund af sin ærlighed. Den svenske kvinde hedder Ingela Larsson.

Kvinden kommer fra Gøteborg fik hele studiet til at grine, og selvom klippet er på svensk, er jeg overbevist om, at du også vil få dig et herligt grin.

Ingela bliver spurgt af TV-værten “Dater du ingen – og så begynder snakketøjet ellers.

– Nej, det er ikke så nemt, må jeg sige. Jeg kan lige så godt fortælle jer piger – pas på, for mændene er ved at dø. Mænd på min alder, som ikke er gift, eller der ikke er noget i vejen med, de findes simpelthen ikke, så pas på dem, mens de er i live, siger hun.

Facebook

Mænd er som brugte biler

Herefter kommer Ingela med en genial sammenligning.

– Mor sagde til mig, da jeg var ung, at man ikke løber efter en mand eller en sporvogn, for der kommer snart en ny. Hvad mor ikke sagde, var, at med årene var hyppigheden af ​​ture længere af både mænd og sporvogne.

Facebook

Men Ingela stopper ikke der.

– Jeg vil advare jer piger. Der er visse risici, når man kommer ind på brugtmarkedet. Det er som at løbe bil – lakken er måske god, men motoren… Hvis der dukkede en flink mand op nu, hvor jeg kunne få nytte og glæde af, ville jeg have ham som en ren hobby, slutter Ingela til publikums klapsalver.

Hvor er Ingela bare herlig! Enig? Så tryk på DEL-knappen!