Advokat har kun dage tilbage at leve, så giver djævelen et tilbud han ikke kan takke nej til

Sjove historie om advokater har aldrig haft samme popularitet her i Danmark som i f.eks. USA.

Måske skyldes det, at vi har en anderledes kultur eller lovsystem, men fordommen om, at alle advokater er uærlige, grådige og kun gør noget for egen vindings skyld, er under alle omstændigheder ikke lige så udbredt her i Danmark.

Men ikke desto mindre kan man da godt være heldig at finde en sjov historie om advokater fra tid til anden. Her følger en af dem, jeg har fundet, og jeg er næsten overbevist om, at du vil kunne lide den.

Advokaten och djævelen

En advokat var blevet diagnosticeret af sin læge, og det så ikke lyst ud. Han havde kun få dage tilbage at leve, og lægen kunne intet gøre for at redde hans liv.

Advokaten gik hjem og gjorde noget, han aldrig tidligere havde gjort. Han bad Gud om hjælp, den almægtige skulle redde advokatens liv. Men eftersom advokaten netop var advokat og af den slags med meget spidse albuer, var det en anden magt, der besvarede hans bøn.

Pludselig begyndte det at buldre og brage i lejligheden, og ud af en mørk røgsky viste djævelen sig. Med en mægtig stemme sagde mørkets fyrste først:

– Dødelige, jeg har et tilbud til dig. Jeg kan sørge for, at dit liv bliver behageligt. Ingen sure klienter, der føler sig snydt af dine ågerpriser. Ingen kollegaer, der ser ned på dig på grund af din mangel på intellekt. Jeg femdobler din indkomst, dine klienter vil elske dig, og du vil leve, indtil du bliver 100 år.

Djævelen holdt en dramatisk pause, før han fortsatte:

– Det eneste jeg forlanger til gengæld er, at hele din familie skal rådne i helvede for evigt.

Advokaten tænkte lidt, før han svarede:

– Såå, hvad er hagen?

Tøv ikke med at dele historien på Facebook, hvis den gav dig et smil på læben!