83-årige Cathie har verdens tyndeste talje – se nu, når hun smider tøjet

Vores udseende har meget med vores gener at gøre, og vi har ikke den store kontrol over, hvordan vi ser ud. Man kan selvfølgelig træne og bruge make-up, men når alt kommer til alt, er vi ofte nødt til at acceptere vores udseende.

Men hvis man er rigtig utilfreds med noget, kan man altid foretage mindre justeringer, selvom det i nogle tilfælde kan kræve lidt ekstreme metoder.

Cathie Jung var som ung meget utilfreds med sin talje, og hun begynde derfor at gå med korset dagligt for at få en mindre talje.

Med årene blev korsetterne bare strammere og strammere, og i dag har Cathie verdens smalleste talje.

Da Cathie, 83, var 22 år gammel, begyndte hun at gå med korset hver dag for at få et mindre taljemål. Da hun dagligt begyndte at gå med korset, målte hendes talje 66 centimeter i omkreds.

Verdens tyndeste talje

I dag måler den 38,1 centimeter.

38,1 centimeter er verdensrekord, og Cathie har holdt verdensrekorden siden 2005, hvor hun første gang blev optaget i Guinness rekordbog for den tyndeste talje.

Fået lægerne til at måbe

Cathies taljemål har fået både læger og andre eksperter til at måbe, da det ifølge dem ikke er muligt at reducere sit taljemål så meget.

Cathie har været gift med sin mand Bob i over 55 år, og Bob elsker sin kones smalle talje.

Youtube

Bob er også læge og har sørget for, at Cathie ikke risikerer sit helbred med sin smalle talje.

– Jeg elsker, hvordan hun ser ud, og jeg elsker følelsen af ​​hendes smalle talje, siger Bob i et interview med kanalen TLC.

Her kan du se et klip med Cathie og hendes mand Bob.

Hvad tænker du om det her? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se!