63-årig mand er utro med 23-årig kvinde – så udbryder konen det totalt uventede

Nogle gange er man nødt til at forfalde til en “hvid løgn” for at kunne komme ud af en vanskelig situation. Det er selvfølgelig aldrig okay at lyve, men det skaber ofte grobund for sjove historier!

En 63-årig mand fortalte sin kone, at han ville gå en tur for at købe cigaretter. Men da han ankom til butikken, så han, at den var lukket, så han valgte at gå hen til en bar i nærheden, hvor han vidste, han kunne købe cigaretter.

Da han trådte ind i baren, valgte han at tage et par øl, nu hvor han alligevel var der. Efter lidt tid kom en smuk 23-årig blondine hen til ham, og de to begyndte at tale.

Efter lidt flere øl endte han i kvindens lejlighed, og de havde en skøn tid sammen. Men da manden kiggede på klokken, opdagede han til sit store chok, at klokken allerede var blevet 03:00

“Åh nej, min kone slår mig ihjel”, udbrød manden. “Hurtig, giv mig lidt babypudder.”

Den unge kvinde hentede babypudder, og han gned sine hænder ind i det hvide pulver. Da manden kom hjem, sad hans kone og ventede på ham. Hun var rasende: “Hvor fanden har du været?!”

“Manden svarede: “Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg lige været på bar, hvor jeg drak nogle øl. Herefter gik jeg hjem til en ung blondine og havde sex med hende.”

“Lad mig se dine hænder”, forlangte konen.

Manden viste sine indsmurte hænder.

“Din forbandede løgner – du har spillet bowling igen!”

Tøv ikke med at DELE historien med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!