24-årig haster til lægen med kløe i penis – unik forklaring får alle til at væmmes

I det engelske TV-program Sex Clinic deltog Zach som patient. Han søgte behandling på grund af en ildelugtende penis, og fordi han følte en stærk kløen under forhuden, uden Zach selv forstod hvorfor.

Nakkeost og død hud

Lægen Naomi Sutton undersøgte Zach, og hun fandt da også forklaringen på kløen og stanken.

Fotokilde: Sex Clinic

For under hans forhud var der nemlig store mængder nakkeost, som er et sekret fra talgkirtlen under forhuden, og derudover fandt hun også masser af død hud, der forårsagede stanken og kløen.

Lægen spurgte ind til den unge mands vaskevaner, hvorefter Zach forklarede, at han i sit 24-årige lange liv aldrig havde vasket sig under forhuden, da han var bange for, at det ville gøre ondt.

Havde ikke tænkt over det

Zach havde ikke tænkte den tanke, at det var dårlig kropshygiejne, der var forklaringen på kløen og stanken, men troede det skyldtes en sexsygdom – som han aldrig er blevet testet for.

Efter programmet er Zach blevet hånet af tusinder af tv-seere, der ikke kunne tro deres egne øjne. Men han har fået støtte af lægen, der mener, at det var modigt af Zach at medvirke i programmet, da han kan hjælpe flere med samme problem.

Hvor var det heldigt, at Zach fik hjælp til sidst!

Tryk nu på del-knappen for at oplyse dine venner vigtigheden af en god kropshygiejne!

Exit mobile version