Læger afslører: Her er de 5 mærkeligste sex-skader, patienter nogensinde har søgt hjælp til

Man plejer at sige, at alt, der er sjovt, er farligt, og sex er ingen undtagelse.

Hjemmesiden Men’s Health har samlet en række historier fra rigtige læger og skadestuemedarbejdere, som fortæller om de mærkeligste sex-skader, patienter har søgt behandling for.

Hold på hat og briller mine venner, for nu bliver det lidt ubehageligt.

1. Stærk mad og oralsex

De fleste af os har nok en ven, som kan fortælle en historie om engang, da han eller hun skulle give sin partner oralsex, men som så havde spist stærk mad, og dermed blev oplevelsen ikke lige så behagelig som forventet.

Men en læge fortæller om en patient, der tog skridtet videre. Patientens mand havde spist meget stærk mad og følte sig efterfølgende så kåd, at han ville give sin kone et “specielt kys:.

Men problemet var bare, at saucen, han havde spist, var så stærk, at den efterlod mindre forbrændinger i konens underliv. Derfor var hun nødt til at søge lægehjælp, men heldigvis lægtede skaderne af sig selv med tiden.

2. Kartoffel-probemet

Hvis du har en lægeven, er han eller hun med garanti i stand til at fortælle en historie om en patient, der er kommet ind og “faldet over noget, der har sat sig fast i numsen” – for det er aldrig bevidst, man propper sådan noget op…

En af lægerne fra Men’s Health fortæller om en særlig patient, som havde en forkærlighed for at stoppe ting op, hvor solen ikke skinner. Han husker især én gang, hvor en lyserød bold sad fast deroppe og en anden gang en hel rå kartoffel.

3. Brækket penis

En mand kom ind på skadestuen med sin kone og havde en fraktur i sin penis. Han påstod, at han var løbet ind i en stolpe. Men lægen, der tog imod dem, anede uråd og bad konen forlade rummet et øjeblik.

Her indrømmede manden, at han havde brækket sin penis under et samleje med en prostitueret. Manden kom sig helt over skaderne – og konen fandt aldrig ud af sandheden.

4. Tandbøjle-problemer

En studerende kom ind til lægen med en meget opsvulmet penis. Efter at have snakket lidt frem og tilbage fortalte den studerende, at en af hans medstuderende havde givet ham oralsex.

Under akten havde tandbøjlen revet et sår. Efterfølgende var såret blevet inficeret af madrester og snavs fra bøjlen. Heldigvis kom den unge mand sig helt efter en antibiotikabehandling.

5. Bryllupsring

En læge fortæller om en ældre mand, som fandt et trick på internettet til at få en bedre erektion – at sætte en ring omkring penis. Men desværre brugte han den eneste ring, han havde til rådighed, og det var tilfældigvis hans vielsesring.

Så da manden fik erektion, blev blodet “fanget” på den anden side af ringen, og han kunne ikke få ringen af. Heldigvis kunne lægerne fjerne ringen meget forsigtigt ved at skære den af, og manden blev anbefalet at tage viagra næste gang.

Kender du nogen, som vil få et smil på læben af denne artikel? Så del den med dine venner på Facebook!