23-årige Alice har ikke børstet tænder i 10 år – se nu, når hun åbner munden

De fleste af os børste tænder to gange om dagen uden at tænke videre over det.

Allerede som barn lærte man, at “Karius og Baktus” ville angribe tænderne, hvis man ikke passer ordentligt på dem.

Det forekommer selvfølgelig, at man kan komme til at glemme det en aften, hvis man falder i søvn på sofaen, men ellers er der bred enighed om, at det er vigtigt at passe på sine tænder.

Men ikke alle er af den holdning. 23-årige Alice har eksempelvis ikke børstet tænder i 10 år, skriver The Sun.

Ifølge Netdoktor bør man børste tænder to gange dagligt, morgen og aften. Dette gør man for at holde munden og tænderne rene fra bakterier og belægninger, der opstår, når vi spiser og drikker i løbet af dagen.

”De ser helt perfekte ud”

Hvis man ikke holder tænderne rene, er der stor risiko for huller i tænderne eller betændt tandkød. For ikke at tale om dårlig ånde.

Men 23-årige Alice Kid fra London i England har ikke børstet tænder i over 10 år.

– Det er et socialt tabu ikke at børste tænder, men hvis sandheden skal frem, så er jeg ligeglad. Jeg har ikke børstet tænder i ti år. Når jeg kigger i spejlet, ser mine tænder perfekte ud, siger Alice til The Sun.

Fotokilde: Facebook

“Gjorde det som et oprør – smed tandbørsten ud”

Som barn børstede Alice kun sine tænder, når hun huskede det. Som 12-årig fik Alice en bøjle, som hun skulle have på tænderne i lidt over et år.

– Tandlægen, jeg var til, talte konstant om, hvor vigtigt det var et børste tænder, så jeg stoppede ganske enkelt med at gøre det som et lille oprør. Da jeg fik taget min bøjle af, smed jeg min tandbørste ud, siger Alice til The Sun.

Fotokilde: Facebook

Kun haft ét hul

Men den dårlige mundhygiejne på trods har Alice kun haft ét hul, og det var da hun stadig børstede tænder.

Med tyggegummi som eneste hjælp til tænderne hævder Alice, at hun aldrig har haft problemer med dårlig ånde.

– Det er svært at vide det selv, men min kæreste har aldrig påpeget det for mig, siger Alice til The Sun.

Tandlægen klager ikke

Alice spiser mange grøntsager, drikker ikke alhohol, ryger ikke og kan ikke lide sodavand, hvilket ifølge hende selv har givet hende flotte, hvide tænder.

– Jeg går til tandlæge én gang om året, og de spørger aldrig ind til min mundhygiejne De plejer bare at fjerne lidt tandsten, men hvis de skulle sige til mig, at jeg skal begynde at børste tænder, så ville jeg gøre det med det samme. Men som det er nu, får jeg mest ros over, hvor hvide og sunde mine tænder ser ud. Så hvorfor skal jeg bruge tid på at børste dem?, siger Alice til The Sun.

Fotokilde: Facebook

Hendes tænder ser ganske vist meget hvide ud, men det må føles lidt urent ikke at børste dem? Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner mulighed for at læse om Alice!