2 bedstemødre smager speciel whisky for første gang, reaktionen får hele nettet til at skraldgrine

Jeg tror faktisk, at de fleste af os kan huske vores første oplevelse med alkohol. For nogle var det en positiv oplevelse, mens det gik lidt værre for andre. Som med så meget andet her i livet.

Nogle af os kan med garanti også huske, hvordan det var at smagsprøve en speciel drik for første gang. Øl, vin eller spiritus. Sådan noget kan faktisk ætse sig fast!

Mange af os nyder at drikke et glas nu og da, men man skal selvfølgelig drikke med måde!

Fireball er en whisky, der adskiller sig fra de fleste andre på markedet. Den er meget sødere end en almindelig whisky, og har en meget klar smag af kanel. Den er uhørt populær blandt den yngre generation, da den ikke har samme bitre eftersmag, som man ellers kender fra whisky.

Men hvordan reagerer et lidt ældre publikum på denne specielle alkoholiske drik? Youtube-kanalen Obsev Entertainment besluttede sig for at finde ud af det og inviterede fire bedstemødre ind for at smagsprøve Fireball.

Falder i damernes smag

Og resultatet er helt vidunderligt, som du kan se i klippet nedenfor. Først fortæller de dog lidt om deres forhold til alkohol.

– Jeg må indrømme, at jeg drikker næsten hver dag. Ikke store mængder, men jeg nyder at drikke et glas vin, siger en.

– Jeg har altid elsket at feste, fortæller en anden af damerne.

Derudover virker det til, at den søde whisky falder i deres smag – og jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser klippet, som virkelig beviser, at alder kun er et tal.

Næsten 5 millioner har allerede set det herlige videoklip!

[arve url=”https://youtu.be/csRcw9ekpYU” /]

Del hvis du fik et smil på læben eller skriv en kommentar om dine egne oplevelser med en specifik alkoholisk drik!