109-årig kvinde: Hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv er at holde sig væk fra mænd

At spise sundt, motion, gode gener, et rigt socialt liv og økonomisk stabilitet er alle aspekter, der ofte bruges som argumenter for, hvordan man får et langt og lykkeligt liv.

Det er nok en kombination af det hele – men hvem andre end en frisk 100-årig ved, hvordan man får et langt liv?

Susannah Mushatt Jones, der blev 116 år gammel, hævdede, at den primære årsag til hendes lange liv var, at hun spiste meget bacon. Ja, der er ganske enkelt velbegrundede og lidt mere uventede teorier for at forklare det med at have et langt liv.

I 2015 foretog ”Holiday Retirement” undersøgelse af engelsprogede pensionister, der var mindst 100 år gamle. I denne forbindelse spurgte de ind til respondenternes tanker om, hvorfor de havde levet så længe.

Rapporten konluderede, at det at tilbringe tid med familien, opsaring, at være aktiv samt håndtere problemer var alle relevante aspekter for at opnå et langt liv.

Men det måske mest uventede svar kom fra skotske 109-årige Jessi Gallan. Hun blev født på en gård i byen Kintore, hvor hun var en af seks søstre i en søskendeflok på syv.

Youtube

Selv om Jessie begyndte i skole, stoppede hun efter et stykke tid for at begynde at arbejde – først som kok på en gård og senere som rengøringshjælper hos en velhavende forretningsmand.

En selvstændig person

Efter en karriere i servicebranchen flyttede den ældre kvinde til sidst ind på plejehjemmet The Crosby House. Gillian Bennett, en af plejehjemmets ansatte, fortæller:

– Jessie er en vidunderlig kvinde. Hun har sin bedste ven, Sarah Jane, her, og de er altid sammen. Hun elsker sin musik, motionsklasserne og er en selvstændig kvinde, sagde Bennet i begyndelsen af 2015  ifølge sitet theheartysoul.

Youtube

Kort efter døde Jessie Gallan – 109 år gammel. Hendes gode råd til et langt og lykkeligt liv var dog meget uventet.

– Min hemmelighed har været at holde mig fra mænd, udtalte hun i et interview. De giver flere problemer, end de er værd.

Elskede grød

Selv om mange kvinder verden over med garanti kan nikke forstående til den ældre kvindens forklaring, havde Jessie også et kosttip.

– Jeg elsker min grød. Den har jeg spist hele mit liv, afslørede hun.

Nedenfor kan du se et klip med den herlige kvinde, hvor hun fortæller mere om sine gode råd til et langt og lykkeligt liv!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=RAJwZAo1-2s” /]

Gør dine veninder en tjeneste og del disse vigtige oplysninger!