0 corona-smittede i Nordkorea: “Overvandt virussen på 30 dage”

Coronavirussen har spredt sig som en løbeild verden over.

I aviser og tv har man set land efter land lukke virksomheder og grænser samt opfordret borgere til at blive hjemme så vidt muligt.

Men ikke i Nordkorea. Det lukkede land i Fjernøsten har nemlig ingen problemer med coronavirussen – det påstår republikens evige præsident, Kim Jong Un.

Hele verden gør nu alt for at forhindre spredningen af coronavirussen Covid-19. Virussen er meget smitsom, og for at undgå smitte bør man vidt muligt isolere sig fra andre mennesker.

Men i Nordkorea er det ikke et problem – for der har man allerede besejret coronavirussen.

0 tilfælde af corona-smittede

I en erklæring fra Kim Jong Un, der er republikens diktator, har Nordkorea nul rapporterede tilfælde af coronavirus-smittede.

Ifølge Kim Jong Un har hele landet været lukket ned i 30 dage. Kombineret med landets lukkede grænser og ingen handel med Kina er man lykkedes med at have 0 registrerede smitte-tilfælde.

Hvilket eksperter finder meget usandsynligt.

Vil fremstå stærk

Jung H. Pak har arbejdet for CIA med informationer fra det lukkede land, og tror ikke på, at landet er gået fri fra coronavirus.

– Det er umuligt for dem, at der ikke er et eneste tilfælde, siger Jung H. Pak til Viral Thread.

Ifølge Pak handler erklæringen om, at Nordkoreas leder vil have resten af verden til at se dem som et overlegent og stærkt land.

Militær i karantæne

– Det er et lukket land, så vi kan ikke sige, at de har haft tilfælde af coronavirus, men vi er temmelig sikre på det. Vi ved dog, at deres militær har været i karantæne i 30 dage, og at de for nylig er begyndt at træne igen, siger general Robert Abrams, øverstkommanderende for U.S. Forces Korea.

Ifølge kilder til sydkoreanske medier har Nordkorea dog haft flere tilfælde af corona.

Tryk nu på DEL-knappen for at sige, hvad du mener om dette!