Passagererne aner uråd, da manden begynder at hvæse i toget – kort efter opdager alle det utrolige

Jeg synes det er noget så voldsomt kedeligt og irriterende at køre med tog, metro eller bus.

Man sidder ofte bare og håber, at tiden skal gå hurtigt, så man kan komme frem til sin endestation. I dag kan man selvfølgelig slå tiden ihjel med en mobiltelefon – men efter et stykke tid bliver det også kedeligt.

Noget, der altid kan skabe lov og glade dage, er når der sker noget uventet. Det gør det sjældent i den kollektive trafik, men det gør bare en uventet overraskelse endnu bedre – og derfor er jeg også overbevist om, at denne rejse med metroen sandsynligvis var uforglemmelig for alle involverede.

Oktoberfest er en tysk ølfestival, er afholdes i slutningen af september og i starten af oktober i den tyske by München. Det var i et metrotog på vej til netop den festival, at en mand pludselig rejste sig op i midtergangen og begyndte at hvæse.

Youtube

Det gik dog hurtigt op for alle, hvorfor han gjorde det.

Fest i toget

Det var det tyske band Voxxclub, der havde indtaget toget, og som havde arrangeret en helt uforglemmelig optræden for alle de tilstedeværende.

Youtube

Efter manden havde fastslået, hvad der skulle ske, begyndte bandet at spille musik – og først er der en lidt stiv og mistænksom stemning blandt de andre passagerer.

Youtube

Men jo flere passagerer der steg på toget, desto flere valgte at deltage i festligehederne med både dans og sang.

Youtube

Efter et par minutter havde det kedelige metrotog udviklet sig til en stor fest, som mindede meget om et diskotek.

Nye passagerer, der steg på toget, kunne næsten ikke tro deres egne øjne, men valgte hurtigt at deltage i festlighederne. Der var dans, sang, fællesskab – og stort set alle deltog, ung som gammel!

Youtube

Et minde for livet

Men det blev endnu bedre, og i videoen er det meget tydeligt at se, at alle de involverede var i en fantastisk feststemning – selvom det fandt sted i et almindeligt metrotog midt på dagen.

Youtube

Det var uden tvivl et minde for lovet for alle involverede. Heldigvis sørgede bandet for at filme alt – og nu er videoen set af flere millioner på Youtube.

Youtube

Jeg ville ikke have noget imod, hvis min næste togrejse forløb sådan her – det ville blive en fantastisk oplevelse!

Tryk nu på DEL-knappen for at sprede videoen videre. For hvem ved, måske kan vi være så heldige at få lidt sjovere kollektiv trafik i fremtiden!