Jonna, 26, afbryder opvasken og begynder at danse til musikken – nu hyldes klippet af millioner

Jeg er faktisk overbevist om, at de fleste af os kan blive enige om, at det er pokkers irriterende at tage opvasken.

Der findes hvert fald mange sjovere ting at bruge sin fritid på, selv om man selvfølgelig er nødt til at tage sig af de snavsede tallerkener og bestik. Men når man nu står der med opvaskebørsten og madrester op til begge ører, er det vigtigt at få det bedste ud af situationen.

Det om nogen ved svenske Jonna Jinton alt om, og derfor lavede hun dette klip for et par år siden. Hendes dans med hunden – og en opvaskebørste i hånden – er nu set af over 1 million!

For lidt over 8 år siden valgte bloggeren Jonna Jinton at flytte 1.000 kilometer fra Göteborg til Grundtjärn i det nordlige Sverige, som er en lille by med cirka 10 indbyggere.

Der lever hun meget isoleret, og kan derfor dedikere hele sin tid til det, hun virkelig brænder for.

– Naturen er for mig det vigtigste, jeg har. Det er der, jeg får al min inspiration, sagde Jonna til den svenske avis Expressen tidligere i år.

Får det bedste ud af situationen

Den kreative 29-årige laver flere videoer fra det nordlige Sverige – og flere millioner har set dem, da de er både inspirerende og sjove.

Men i 2015, da Jonna var 26 år gammel, lavede hun et klip, som de fleste af os kan forholde sig til. Det handler om noget så dagligdags som at tage opvasken. Det kan jo, som bekendt, være en lidt træls opgave – men så gælder det om at få det bedste ud at situationen.

Youtube

I klippet vælger Jonna pludselig at afbryde alt for i stedet at danse til klassikeren “Let’s Twist Again” sammen med sin søde hund. Hun bruger dog stadig opvaskebørsten, dog som mikrofon, og danser iført solbriller.

Bliver i godt humør

Jonna byder virkelig på sig selv, og formår at går noget så simpelt som at tage opvasken til noget, der giver mig et smil på læben. Jeg får næsten helt lyst til at løbe ud i køkkenet, finde opvasken og gøre det samme!

Se nu Jonnas herlige klip nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/F9WxQDnFpWA” /]

Tryk på DEL, hvis du også blev i godt humør af Jonnas dans!