Nye billeder: 13 godtroende stakler som med garanti fortryder at de bestilte deres dyre varer fra Kina

I dag handler flere og flere deres forskellige varer og produkter på nettet. Alt fra tøj til mad og elektronik er i dag muligt at købe via et par simple tryk foran computeren.

Ja, man kan egentlig købe alt, man har brug for uden store problemer.

Helt personligt synes jeg, at det er meget hyggeligt at shoppe i de forskellige fysiske butikker. Jeg kan lide at føle, prøve og teste, før jeg vælger at investere mine penge i noget. Det er selvfølgelig godt, at begge muligheder er tilgængelige.

Men man skal dog huske på, at det er lidt mere risikabelt at handle på nette. Mange gange er priserne lidt bedre, men samtidig er det, man får sendt hjem, ikke altid, hvad man havde forventet eller ønsket.

Sådanne overraskelser er ikke ligefrem behagelige – og det er ikke altid muligt at returnere varen på en simpel og nem måde.

Selvom det selvfølgelig kan skabe rigtig irriterende situationer, så er der også dem, der ikke kan lade være med at grine, når se ser, hvad de egentlig har bestilt på nettet.

Det handler ganske enkelt om, at skuffelsen er så stor, at det bliver sjovt. Mange gange har man måske heller ikke læst det med småt – og muligvis været lidt naiv eller godtroende.

Derfor har vi, med inspiration fra boredpanda, samlet de 13 sjoveste eksempler på personer, der har købet noget på nettet (oftest fra Kina) – og blevet slemt skuffet!

1. Jeg kom åbenbart til at bestille en meget stram og kort kjole..

Fotokilde: Facebook

2. Min kæreste skulle flytte væk et halvt år, så jeg købte en pude med mit ansigt. Det gik IKKE HELT, som jeg havde håbet…

Fotokilde: reddit

3. Jo, det her gik jo helt som forventet….

Fotokilde: reddit

4. Bestilte en ny stol til mit værelse via hjemmesiden Amazon. På billedet til højre kan du nok se den et eller andet sted…

Fotokilde: twitter

5. Bestilte nye sko – og fik 2 til venstre fod!

Fotokilde: reddit

6. Præcis de sko man gerne vil betale 750 dollars for! (cirka 4.500 kroner!)..

Fotokilde: Facebook

7. Det her er lidt skræmmende! For hvem pokker vil dog have sådan et pudebetræk?

Fotokilde: reddit

8. Vi havde virkelig set frem til vores nye tæppe, som hele familien kunne hygge under… Men det blev ikke helt, som vi havde håbet!

Fotokilde: reddit

9. Bestilte en ny fejebakke. Den var ikke i den forventede størrelse, så nu er vi nødt til at finde verdens største kost, der matcher…

Fotokilde: reddit

10. Købte en ansigtsmaske på nettet…

Fotokilde: reddit

11. Vi troede, at den ville kunne flyde rundt i badekaret. Eller ja, indtil vi så, at den var LIDT større end forventet…

Fotokilde: Instagram

12. Sådan går det, når man bestiller en boksesæk for 200 kroner fra Kina…

Fotokilde: reddit

13. Købte en sav… fik tilsendt denne!

Fotokilde: Twitter

Selv dem, der fik varerne hjem, kunne ikke lade være med at grine! Tøv ikke med at DELE, hvis du trak på smilebåndet!