Ny trend: Nu bruger unge superlim for at få læberne til at se større ud

Mode og trends kan handle om alt fra indretning til tøj og skønhedsprodukter.

Noget er smagfuldt, mens andet er lidt dristigt – og nogle påhit er tosset. Der skal meget til, før jeg siger, at noget er skørt. For mig er det vigtigste, at man har det godt med sig selv og sin krop.

Jeg er faktisk ligeglad med, hvad andre mener, men at det er vigtigt for nogle, må man selvfølgelig respektere. Forestil dig hvor trist tilværelsen ville være, hvis vi alle var ens!

Mange kvinder drømmer om at få store læber. Nogle vælger at forstørre dem med botox, mens andre nøjes med simplere produkter – og andre lader dem være som de er.

Jeg vil ikke blande mig i, hvad andre gør med deres udseende – det er deres sag, men jeg kunne aldrig selv finde på at gøre sådan noget selv. Men fyldige læber er faktisk normalt og noget, man ser meget i dag. Det er især lidt af en trend blandt unge.

En nem og billig løsning

Men den nyeste læbemode på nettet er dog noget, jeg aldrig nogensinde havde overvejet.

Det hele startede med, at en kvinde ved navn Chloe lagde en video på nettet, hvori hun smører lim lige over overlæben – og herefter lader limen størkne.

Resultatet bliver, at læben, der altså er vendt opad, nu ser lidt større ud. Man kan muligvis se det som en mere økonomisk – og desperat – løsning, hvis man drømmer om at få større læber.

Det skal dog påpeges, at man bør bruge øjenvippelim, ifølge The Sun – og ikke almindeligt lim, som man kan finde i sin fars værktøjskasse.

Siden Chloes video gik viralt, har mange flere valgt at prøve det mærkelige trick. Mange virker faktisk til at være meget tilfredse med resultatet, mens andre gør det for sjov.

Alle er smukke, som de er – og det er absolut ikke nødvendigt at med store læber! Men hvis man går med en drøm om at få forstørret sine læber, kan man afprøve dette “trick”

Hvad synes du om denne trend? Flot eller tosset? Giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook eller del artiklen med dine venner! Hvem ved – det kan være, at de får lyst til at afprøve tricket!