Ny “skønhedstrend” i 2020: At få bortopereret indersiden af ørerne

Nogle mennesker tager ekstreme metoder i brug for at skille sig ud. Det kan være alt fra en meget speciel frisure til at få tatoveret øjenhviderne sorte. Kreativiteten kender ingen grænser, når det kommer til at forandre udseendet.

Heldigvis er vi frie til at gøre, hvad vi vil med vores kroppe, men nogle trends og skønhedsmoder kommer jeg aldrig til at forstå.

Det kan godt være, at man er trist og grå, men jeg har trods alt fuld respekt for personer, som følger deres drømme – og virkelig tør skille sig ud.

Charles Bentley fra Australien er ligeglad med, hvad andre mener. Han går sine egne veje – og nyder at skille sig ud fra mængden. Mange har stærke meninger om hans kropsændringer, men jeg har den største respekt for ham, da han har modet til at være den, han er.

Fjernet næsten halvdelen af ørerne

Australierne pakkede sine tasker i 2019 og rejste til Sverige – for at få opereret sine ører. Men han stillede sig ikke tilfreds med en lille ørering eller en anden mindre ændring – nej, Charles ville fjerne hele indersiden af sine ører, skriver Daily Mail.

Skønhedsoperationen blev udført af Chai Maibert på CALM Bodymodification i Stockholm. Årsagen til den specielle operation var ganske enkelt, at Charles ville se mere unik ud, skriver twentytwowords, som også tilføjer, at de store huller i ørerne ikke har negativ påvirkning på hørelsen. I hvert fald ikke, hvis man spørger kirurgen.

“For afklaring – det her gør dig ikke døv. Det kan påvirke din evne til at opfatte lydretning i en eller to uger – indtil hørelsen tilpasses”, skriver Chai Maibert på Instagram.

Stærke reaktioner

Men billederne efter operationen har vakt stærke reaktioner. Mange mener, at det er total galskab, og at det her med kropsmodifikation er begyndt at gå for langt.

Men der er også nogle, der mener, at det ser fint ud – og at man bør hylde dem, som har modet til at skille sig ud fra mængden. Ifølge twentytwowords er det endda en trend, som flere kunne begynde at følge i 2020.

Hvad synes du om dette? Er det flot eller galskab? Del gerne artiklen videre for at fortælle, hvad du synes!