Nu lanceres øl lavet af “safterne” fra undertøjsmodellers vaginaer

Gennem årene har man kunnet læse om øl og andre typer alkohol, som er fremstillet på et væld af forskellige måder. For nyligt skrev vi for eksempel om en is lavet af øl, og sidste år kom det frem, at et dansk bryggeri ville lave en øl af tis fra Roskilde Festival.

Kun fantasien sætter grænser – og gudskelov for det. Det havde jo været så kedeligt, hvis alt bare smagte, duftede og oplevedes ens. Lidt nytænkning skader aldrig, men dette er nu nok den mest ekstreme øl-nyhed, jeg har læst i meget, meget lang tid.

Det er et polsk bryggeri ved navn Order of Yoni, som nu producerer en øl delvist lavet på “safterne”, eller bakteriekulturen, fra undertøjsmodellers vaginaer.

“Tænk på din drømmekvinde – hendes charme, sensualitet og passion. Nu kan du få at vide, hvordan hun smager, føles og dufter samt høre hendes indre stemme”, skriver bryggeriet på sin hjemmeside.

https://www.instagram.com/p/Bl56pZ9lsYF/

Øllen kom i handlen 28. juli – og har allerede trukket store summer penge ind.

“Forestil dig, hvordan hun giver dig en passioneret massage og blødt hvisker præcis det, du vil høre. Slip nu dine fantasier løs og forestil dig, at alt det kan opleves bare ved at åbne en øl.”

https://www.instagram.com/p/BZBOFH8BY3H

“Prøver øllen af nysgerrighed”

Alle flasker har fået en aftagelig etikette, som dels forestiller modellen, hvis vaginas bakteriekultur ligger bag alkoholen i netop din øl og del den sexstilling, der gør sig bedst i kombination med den bajer, du drikker.

Den sort-guldige flaske koster cirka 36 kroner pr. styk.

https://instagram.com/p/BaPIybXBcPO

Når det handler om smagen, virker det ikke som om, at øllen er blevet modtaget med jubel. Måske er det ikke ligefrem et chok.

“Folk prøver øllen af nysgerrighed, men jeg tror ikke, at den bliver et fast indslag på bordet for de rigtige øl-fans”, siger Grzegorz Majewski, ølanmelder, ifølge Daily Wire.

Modellerne, hvis vaginaers bakteriekultur ligger bag skabelsen af øllen, har selv søgt jobbet – og har i øvrigt måttet underskrive en aftale, der bekræfter, at de hverken arbejder i pornoindustrien eller er prostituerede. Alt er etisk og helt lovligt, mener bryggeriet.

Allerede i 2016 blev idéen født, men det er først nu, den er blevet realiseret. I videoen herunder kan du høre mere om, hvordan selve øllen fremstilles. Klippet blev sat sammen for at opfordre øl-elskere til at bakke produktionen af denne unikke drik op.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/mmpO2ToLswc” /]

Vær ikke genert! Del denne nyhed videre til alle dine øl-elskende venner! Eller tag nogen, som skal prøve den her!