Svenske Mathias bliver liderlig af naturen: “Det føles skønt at trække en grangren mellem balderne”

Er det ikke skønt med mennesker, der har modet til at leve deres liv helt på egne præmisser?

Som er fuldkommen ligeglad med samfundets normer og regler og bare lever livet fuldt ud.

Mathias Risberg er en svensk mand, der har valgt at leve som “vagabond”, som han selv beskriver det. Han lever i naturen – og foretrækker at gå nøgen rundt.

De fleste af os betragter et hjem som et sted, hvor vi kan søge tilflugt og føle os trygge fra omverdenen.

Men for Mathias Risberg er det lige modsat. Han har det bedst, når han er ude i naturen. Mathias føler en seksuel tiltrækning til naturen, og lever derfor frivilligt som hjemløs.

Det betyder, at han “tomler” den rundt i Sverige og resten af verden.

– Jeg lever som vagabond. Jeg møder mange forskellige venner, som jeg rejser med. Jeg hjælper til på gårde og synger i byen. Hvis jeg ikke finder et sted at sove, er jeg nødt til at finde et par papkasser. Det er et ganske omtumlende liv, men det er meget herligt. Jeg har et meget lykkeligt liv. Man er som en konge, bare på gaden, siger Mathias til svenske Aftonbladet.

Spiser skrald

Når det kommer til mad, løser Mathias det ved at gennemrode affaldscontainere,

– Folk smider så mange ting ud. Jeg elsker bananer og skimmelost. Yoghurt er også mega nice. Hvis man finder ti Brämhults (en juice, red.) med udløbsdato dagen efter, er det bare wow. Så er man nødt til at drikke dem, og det bliver lidt en folkefest, siger Mathias til Aftonbladet.

Mathias tænker heller ikke så meget over hverken mode eller tøj, da han foretrækker at være nøgen.

Får ståpik af at kigge på blomster

Mathias bekymrer sig heller ikke meget om dating eller kvinder, da han bliver liderlig af naturen omkring sig.

– Naturel er seksuel. Den formerer sig hele tiden. Jeg krammer et træ og laver sexlyde. For mig er det fascinerende at opleve det. Det bliver en slags naturlig orgasme. For mig føles det helt okay, siger han til Aftonbladet og fortsætter med at forklare, hvorfor han elsker at lave “nummer to” i naturen.

– Jeg elsker at gøre det. Jeg gjorde det flere gange i går. Det er mere økologisk. For du planter jo det tilbage, du har spist. Så er det også skønt at trække en grangren mellem balderne. Man tørrer med hårene, ikke mod hårene.

Man kan tænke hvad man vil om Mathias livvstil, men hans selvstændighed er beundringsværdig.

Synes du, at Mathias gør det rigtige ved at forfølge sin drøm? Så tryk på del-knappen eller giv din mening til kende i kommentarfeltet på Facebook!