Liste: 15 russiske bryllupsbilleder så dårlige, at de bliver gode

I årenes løb er russerne blevet kendt for at skille sig lidt ud. Det virker ikke altid til, at de er så påpasselige med, hvordan de fremstår – generelt set er lidt skøre.

Men man kunne dog godt forestille sig, at de ville have en lidt mere afdæmpet og traditionel tilgang til bryllupper. Her i Danmark er vi trods alt vant til, at et bryllup forløber efter nogle meget traditionelle traditioner og skikke, og det hele skal helst foregå på en helt speciel måde. Bryllupsdagen er primært en dag med kærligheden i centrum, hvor man skaber livslange minder.

Men russerne er åbenbart ikke så traditionelt anlagte, når det kommer til bryllupper. Eller i det mindste nogle af dem. Selv her kører mange fra landet mod øst deres helt egne løb – og hylder kærligheden på deres helt egne specielle måder! Jeg syntes faktisk, at det er lidt forforfriskende.

Derfor har vi samlet 15 af de skøreste og sjoveste bryllupsbilleder fra Rusland, som netop nu cirkulerer rundt på nettet! Mange af dem er selvfølgelig taget med et glimt i øjet, men jeg tror faktisk, at mange af dem er oprigtigt tilfredse med billederne. Det mest åbenlyse ville nok være at fortryde dem et par måneder efter!

Det er jeg faktisk overbevist om, at de fleste danskere ville gøre. Vi er nok lidt forskellige på det punkt – men hvad gør det? Forskelligheder og nytænkning er faktisk ret forfriskende!

1. Et klassisk familiebillede til ære for brudeparret!

2. Øhm … okay!

3. Tjah, hvad skal man sige?

4. Kunne de ikke have ventet til soveværelset?

5. Hvis han nu skulle sige nej?

6. Han kan lige så godt vænne sig til det!

7. ”Nu bliver du der!”

8. Det kan godt være, at han er din mand – men at lave om om til en ånd?! Kan han opfylde tre ønsker?!

9. Okay, det her billede har nok været igennem Photoshop…

10. Hun sagde ja, og det skulle fejres!

11. Verdens stærkeste brudgom?

12. Ruslands svar på “Den lille havfrue”?

13. Alle er nødt til at vide det!

14. Russisk brudevals?

15. Man kan spørge sig selv: Hvorfor?

Bildkälla (samtliga): Boredpanda

Jeg kunne faktisk ikke lade være med at grine, da jeg så billederne – samtidig er det virkelig skønt at se personer, som tør at skille sig ud og ikke gør som alle andre! Tryk på del-knappen hvis du er enig!