Liderlige røvere stjal anal-dildoer for 4.200 kroner – nu beder politiet om tips til at finde de skyldige

Politiet i byen Petone i New Zealand er netop nu på udkig efter nogle lidt usædvanlige tyve – nemlig dildo-tyve.

I søndags blev sexbutikken Peaches & Cream i den lille by udsat for et tyveri af den grovere slags, i dobbelt forstand.

De to kvindelige tyve formåede at forlade butikken med to anal-dildoer, en vibrator og et frækt leopard-outfit til en samlet værdi af cirka 4.200 kroner, skriver sitet Newshub.

Den liderlige tyvebande har fået navnet “The buttplug bandits” af den lokale presse, og de blev fanget af sexbutikkens overvågningskamera, da de puttede buttplugs og andet legetøj i taskerne.

Blev konfronteret af personalet

Butikkens personale fattede straks mistanke, da kvindernes tasker syntes at vokse, mens de gik rundt i butikken. Personalet valgte også at konfrontere dem, da de gik mod udgangen.

– En af dem så lidt bange ud og leverede en vare tilbage. Men den anden nægtede at åbne sin taske og forlod bare butikken, selvom jeg gav hende flere chancer til at gå til erkendelse, siger en medarbejder til Newshub.

Fotokilde: Facebook

Værdi: Cirka 4.200 kroner

Kvinderne forsvandt ud af butikken med to buttplugs til en værdi på over 1.300 kroner stykket, en vibrator til 1.150 kroner samt et leopard-outfit til 450 kroner. Samlet værdi: cirka 4.200 kroner.

Sammen med lokale politimyndigheder har butikken offentliggjort billeder fra overvågningskameraet, så de liderlige tyve kan anholdes.

Fotokilde: Facebook

– Vi vil gerne give venlige, gode kunder vores opmærksomhed, og ikke at gå rundt at være bange for tyverier. Det er ikke derfor, at vi driver denne butik. Men desværre får vi stjålet en masse, for det meste undertøj, vibratorer og glidecreme, men også en del film, siger en talsmand til NEwshub.

Vil ikke have buttplugs tilbage

Selvom det lykkes politiet at fange tyvene, vil butikken ikke have tyvegodset tilbage.

– Nej, det, der bliver stjålet, bruges ofte af tyvene selv, så vi kan ikke tage det tilbage, siger en talsmand for butikken.

Hvis tyvene bliver anholdt, skal de i stedet betale den fulde pris for sexlegetøjet.

Der findes tosser over alt! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse om dette skøre tyveri!