Lægens kæmpe brøler giver kvinden en “pruttende vagina” – får nu stor erstatning

Hvis man står i en situation, hvor man har brug for en læge, forventer man at blive behandlet på en professionel og hensigtsmæssig måde. Heldigvis er personer indenfor sundhedssektoren ofte gode til deres jobs, og personligt har jeg ikke haft dårlige oplevelser med at gå til lægen her i Danmark.

Især når det kommer til diagnoser, operationer og indgreb er det utroligt vigtigt, at alt forløber på den rigtige måde. For når det kommer til ens personlige helbred kan fejl være ødelæggende.

Man skal dog huske på, at læger og sygeplejersker er mennesker, og derfor kan der også begås fejl under patientbehandlingen.

Nogle lægefejl kan også vise sig at være ganske sjove – og selvom det er forkert at grine ad andres ulykke, kan det være svært ikke at ryste på hovedet, når bizarre historier rammer mediernes søgelys.

Under Jasminka Velkovskas indlæggelse begik hendes læge en gigantisk brøler – og efter sin operationen har hun nu det, der beskrives som en “pruttende vagina”. Hvorvidt dette passer eller ej, er svært at vide, men det er blevet omtalt i flere medier verden over.

Fotokilde: CEN/NOVATV

Eftersigende skulle lægen under et indgreb – præcis hvilket er uklart – i kvindens “nedre regioner” ikke have placeret endetarmen korrekt. I stedet for ved analeåbningen endte tarmen i åbningen til Jasminkas vagina, ifølge RelayHero.

Skal betale erstatning

Jeg er selvfølgelig ikke læge, men for mig lyder det her utroligt kluntet. Hvis det da er muligt. Det virker helt skørt, at man skulle kunne flytte en endetarm så meget, at den til sidst bliver forbundet til en helt anden kropsåbning. Især hvis man er speciallæge!

Fotokilde: CEN/NOVATV

Ifølge rapporter har hospitalet nu accepteret at betale 33.000 dollars, hvilket svarer til cirka 210.000 kroner, i erstatning til Jasminka. Derudover skulle hun også have det godt efter omstændighederne – og har accepteret beløbet.

Fotokilde: CEN/NOVATV

Mennesker verden over diskuterer nu om, hvorvidt det er okay at grine af det her eller ej.

Hvad synes du? Kan man tillade sig at grine af det her, eller er det slet ikke sjovt? Jeg læner mig nok op ad sidstnævnte, men giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet!