Karolina bliver liderlig af at leve som pony: “Det føles dejligt, når nogen fører en børste over kroppen”

Alle har forskellige hobbyer. Det kan være alt fra at samle på frimærker, fotografering, håndbold til at passe haven derhjemme.

Uanset hvilke interesser man har, synes jeg personligt, at det er helt fantastisk med personer, der har modet til at udleve deres hobbyer fuldt ud.

Netop derfor har jeg stor respekt for svenske Karolina. Hun bruger sin fritid på “pony play”, hvilket betyder, at hun klæder sig ud som hest og “rider” rundt i skove og parker.

Da Karolina først blev introduceret for “pony play”, syntes hun selv, at det var latterligt. Men efter en veninde tog hende med på en prøvetur, faldt hun pladask for den noget usædvanlige fetish.

Foto: Youtube/Kanal5

“Pony play” er en seksuel fetish, der indebærer, at man tænder på at klæde sig ud som hest. I Karolinas tilfælde klæder hun sig ud som den arabiske hoppe Aleia. Sammen med sine pony-venner “rider” hun rundt i skove og parker, mens de børster og passer på hinanden. Karolina har sin egen menneskelige hest, der går under navnet Black Stallion.

Foto: Youtube/Kanal5

Karolina beskriver sig selv som seksuelt underdanig, men når de rider rundt offentligt, sker der aldrig noget seksuelt – de vil ikke have, at nogen bliver krænket af deres aktiviteter.

Foto: Youtube/Kanal5

Rider rundt i byen

Karolina elsker at vise sig frem, og det forekommer, at hun rider rundt i det centrale Stockholm med Black Stallion.

Foto: Youtube/Kanal5

”Vil se flere, der leger pony play”

– Ved at vise os frem kommer vi et skridt nærmere på at normalisere pony play. Der er mange, der kan lide pony play, men som ikke tør at komme ud på samme måde som jeg gør. Jeg vil ikke, at man skal dømme folk og vil gerne se flere, der leger pony play derude, siger Karolina.

At ride rundt i byen skaber naturligvis reaktioner, både positive og negative. Det forekommer, at folk tager billeder og nogle gange rider med i ekipagen.

Foto: Youtube/Kanal5

Hvad synes du om Karolines hobby – gør hun det rigtige ved at udleve sin drøm? Så tryk på del-knappen eller giv din mening til kende i kommentarfeltet!