Hun har fået lavet 200 plastikoperationer og forstørret brysterne 22 gange, nu vil hun giftes

Mange er af den overbevisning, at udseendefikseringen i dagens samfund er gået for langt – hvilket jeg nok er tilbøjelig til at være enig i. Selvfølgelig skal man have lov til at se ud præcis, som man gerne vil, men det kan næsten være ubehageligt at se hvilke ekstreme niveauer, nogle tager det hele til.

Et skræmmende eksempel er denne kvinde, som har fået lavet over 200 (!) plastikoperationer. Det er det største antal jeg nogensinde har hørt i denne sammenhæng.

Monique Allen er en tidligere statsansat kvinde fra USA, som allerede i sine tidlige 20’ere var besat af plastikoperationer. I en alder af 22 gennemgik den nu pensionerede 58-årige et kønsskifte fra mand til kvinde – og siden da er antallet af indgreb bare eksploderet, skriver hjemmesiden Lifedeathprizes.

Og det er ikke tilfældigt, at hun gennem årene har fået stor opmærksomhed verden over. Sammenlagt tror hun, at hun har fået foretaget over 200 indgreb. Hele 22 af dem har været brystoperationer, og mindst lige så mange har været forskellige justeringer af næsen, som med tiden er blevet hendes absolut største besættelse.

Lifedeathprizes

Monique Allen har været gift to gange, men er nu single – hvilket hun trives godt med. Selvom hun gerne vil giftes igen. Det ene ægteskab endte i skilsmisse på grund af hendes afhængighed. Sammenlagt har hun fået pumpet tolv liter silikone ind i kroppen.

Youtube

”Læger siger nej”

– Så snart jeg havde lidt penge i overskud, så rejste jeg ned til Mexico for at blive opereret. Min familie bad mig stoppe, men det var umuligt, siger hun til hjemmesiden.

Nu har hun dog lagt en dæmper på sig selv. I løbet af de seneste år er antallet af operationer faldet støt – men hun mener dog stadigvæk, at hun skal have justeret sin næse flere gange, da den ikke er perfekt.

Lifedeathprizes

– En del læger siger nej, når jeg kommer til dem. Det har fået mig til at indse, at jeg måske har taget det for langt.

Kønsskiftet tegner sig selvfølgelig for en betragtelig del af hendes 200 operationer. For det at blive en fuldgyldig kvinde, som hun selv udtrykker det, var vanskeligere end forventet.

Lifedeathprizes

Det her er virkelig at tage ændringer af ens krop til et sygt niveau, men det er trods alt godt, at Monique er begyndt at drosle ned på sine operationer.

Jeg mener helt klart, at udseendefikseringen i dagens samfund er gået for langt – tryk på del-knappen, hvis du er enig!