Han har gennemgået 50 plastikoperationer for at ligne en Ken-dukke – nu kan han ikke trække vejret

Jeg er grundlæggende af den overbevisning, at alle mennesker er smukke på deres egen måde. Ingen er perfekt, men vi besidder alle forskellige kvaliteter – oeg jeg finder det meget vigtigt, at man man selv kan få lov til at bestemme sit eget udseende uden at blive mødt af offentlig hån.

Jeg kunne aldrig selv finde på at blive opereret eller bruge mange penge på plastikkirurgi, men i dag er der mange mennesker, der bruger uanede summer på at komme til at ligne drømmeudgaver af sig selv. Det er selvfølgelig deres frie valg – men nogle gange man man næsten mene, at det tager overhånd.

For mange er det svært at forstå, hvad der driver et menneske til at tage så drastiske metoder i brug for at forandre sit udseende. Men det bliver som en besættelse og det vigtigste i nogens liv.

En der ofte bliver kritiseret for sine mange plastikoperationer er Rodrigo Alves, også kendt som den menneskelige Ken-dukke. Han har fået foretaget over 50 plastikoperationer og brugt over en halv million kroner på at komme til at ligne Ken. Pengene har han arvet af sine bedsteforældre.

Før forvandlingen til en Ken-dukke overtog Rodrigos liv. 

Operationerne omfatter alt fra silikoneimplantater for at få en ‘six-pack’ til injektioner af stamceller i ansigtet og håret.

Men hans drøm om den perfekte krop har også konsekvenser. Tidligere i år blev Rodrigo interviewet af britisk tv og afslørede, at hans mange næseoperationer har givet ham vejrtrækningsproblemer.

Før forvandlingen til en Ken-dukke overtog Rodrigos liv. 

– I juli (2016) fik jeg foretaget en rekonstruktiv operation af min næse med et stykke brusk fra mine ribben. Det hjalp, men jeg kan stadig ikke trække vejret 100 procent.

Sammenlagt har Rodrigo fået otte næseoperationer.

Trods sit øgenavn havde Rodrigo faktisk ikke til hensigt at komme til at ligne Barbies kæreste Ken. Det var et øgenavn andre gav ham, fordi de mente, at han lignede en dukke, og navnet har efterfølgende hængt ved.

– Jeg har aldrig haft til hensigt at ligne en Ken-dukke, men jeg ligner tilsyneladende en dukke. Men personligt mener jeg ikke, at jeg ligner en dukke, siger han.

Da han bliver spurgt, hvorfor han bliver ved med at få skønhedsoperationer, selvom han har svært ved at trække vejret, svarer han, at det har været en dominoeffekt efter de første operationer.

– Nu kan jeg ikke trække vejret, så jeg er nødt til at blive opereret igen. Det er præcis, som når man begynder at farve håret.

Rodrigo mener også, at man ikke kan blive afhængig af plastikkirurgi.

– Man kan ikke blive afhængig af plastikoperationer. Det findes ikke, siger han.

Se hele interviewet nedenfor:

[arve url=”https://youtu.be/ERjmuiiBvds” /]

Mange vil gerne ændre noget ved deres udseende, men at blive opereret er noget, man bør overveje grundigt, før man kaster sig ud i det. Hvad mener du?