Han har fået over 100 operationer og tredoblet størrelsen af sin numse, her er den svimlende regning

De fleste af os kan nok blive enige om, at udseendefikseringen i dagens samfund er gået lidt for langt. Det gælder selvfølgelig ikke alle, men en del er som besat af at se ud på en bestemt måde.

Tag bare 26-årige Joey som eksempel. I løbet af de sidste fem år har han fået foretaget over 100 plastikoperationer. Amerikaneren har blandt andet tredoblet størrelsen af sin numse.

Straks efter den Boston-fødte piercing-entusiast Joey Prixx fyldte 21 år, igangsatte han en lang række plastikoperationer, som han længe havde drømt om.

Her fem år senere er han 26 år gammel, og den udseendefikserede mand kan se tilbage på intet mindre end 100 operationer, som på forskellige måder har ændret hans ydre. Sammenlagt har Joey betalt 60.000 dollars for operationerne, hvilket svarer til cirka 375.000 danske kroner.

Caters News Agency

Selvom en stor del af hans operationer har været af mindre karakter, så har hans udseende gennemgået en stor forandring.

Det måske mest slående er, at Joey har foretaget flere indgreb for at få en større numse. Sammenlignet med hvordan den så ud i starten, har han nu fået en tre gange så stor numse ved at få indopereret store implantater.

Caters News Agency

Størst mulige implantater

Efter den seneste numse-operation kunne han ikke sidde ned i seks uger, skriver Daily Mail.

– Men jeg elsker mine nye numse, siger han.

Caters News Agency

Implantaterne var de størst mulige, som kunne indopereres i hans krop.

– Jeg har arbejdet længe for at få råd til min nye numse. Jeg er meget tilfreds. Mit motto er ”plastic is fantastic”.

Caters News Agency

Joey Prixx har stort set fået lavet hele sit ansigt om. Næsen, kinderne, hagen, øjenbrynene, panden er blot nogle af de dele i ansigtet, som har gennemgået en stor renovering. For nylig gennemgik han ligeledes en operation, hvor han fik fjernet størstedelen af sine svedkirtler.

– At lave min krop om på denne måde har gjort mig mere selvsikker. Det er det bedste, jeg har gjort i mit liv, og jeg fortryder intet, mener 26-årige Joey.

Caters News Agency

“Nu er den perfekt”

Forstørrelsen af numsen virker dog til at være favoritten.

– Jeg kunne ikke lide, hvor flad den var før, men nu er den perfekt. Jeg mener ikke, at det er mærkeligt overhovedet. Kvinder får opereret bryster hele tiden, så hvad er der galt med en mand, som gerne vil have en større numse?

Caters News Agency

Han arbejder seks dage om ugen for at have råd til sin besættelse.

– Ofte er jeg tilfreds efter operationerne, men efter et stykke tid kommer der normalt noget, som virker generende – og så skal det laves om, siger Joey Prixx.

Tryk på DEL-knappen, hvis du mener, at udseendefikseringen i dagens samfund er gået for langt!