Forskere: Der er 4 forskellige typer penisser i verden - her er de unikke detaljer, så du kan se forskel

Forskere: Der er 4 forskellige typer penisser i verden – her er de unikke detaljer, så du kan se forskel

I vores verden er der flere milliarder penisser. Nogle er store, andre små, visse er skæve, andre er lige. Det er selvfølgelig ikke det vigtigste i verden, men for os mænd er det, der sidder mellem benene, noget, vi værner om.

Men var du klar over, at der kun findes 4 forskellige slags penisser? Det hævder doktor David Shustermand, en ægte ekspert på området.

Han er urolog og kirurg bosat i New York – med speciale i det mandlige kønsorgan. For et stykke tid siden sagde han følgende til Buzzfeed:

– Penisser vil altid se forskellige ud – uanset om man har erektion eller ej.

Handler om formen

Det vidste du måske allerede, men David Shusterman har udført et studie, hvor han kom frem til, at der er 4 forskellige typer mandlige kønsorganer.

Han påpeger dog, at dette ikke har noget at gøre med størrelsen eller omkredsen – men udelukkende formen.

Hvilken af disse penisser har du eller din partner?

”Storhovedet”

Ifølge Shustermand har cirka en femtedel af alle verdens mænd denne type penis. Navnet stammer fra, at glansen rent størrelsesmæssigt afviger meget fra resten af penis. Den er altså større, ligesom billedet illustrerer.

“Den skæve”

Denne penis kan have en vinkel på op til 30-60 grader. Hvis lemmet bøjer ekstremt, kan man lide af “Peyronies sygdom” – og hvis man har svært ved at udføre samleje, eller hvis der ofte opstår smerter, bør man opsøge læge.

“Den kurvede”

Mellem 10-20 procent har denne penis. Den kurvede, som den kaldes, har en lettere bøjning – og det skyldes ofte ledbåndene i penis.

”Det grove skaft”

Denne penis er, for at sige det klart, rigtig grov! Derudover er skaftet også større end glansen, hvilket billedet nedenfor viser.

Har du modet til at fortælle, hvilken penis du har?

Ellers bør du ikke tøve med at dele denne artiklen for at se, hvordan situationen er hos dine venner! Sådan noget skal man absolut ikke skamme sig over!