Ekstra lange næsehår er sommerens nye skønhedstrend – så grimt at det burde forbydes ved lov

Der kommer altid nye diller og trends inden for skønhed og mode. Det kan blandt andet være en bestemt frisure, der er på højeste mode den ene uge, men som så er grim ugen efter, buksers pasform eller hvilken farve jakken skal have.

Hvis man ser på billeder fra ‘gamle dage’, kan man godt grine lidt af og tænke, hvorfor pokker man helt frivilligt valgte at gå i netop det tøj.

Men spørgsmålet er, hvordan man i fremtiden vil tænke tilbage på forårets nyeste trend.

Det seneste nye inden for skønhed vil nok få de fleste normalttænkende til at løfte på øjenbrynene. For trenden går nemlig ud på at sætte falske øjenvipper – i næseborene.

Højeste mode

Hvorfor eller hvordan denne mildt sagt mærkelige trend er opstået er stadig uklart, men på nettet har denne næsehårstrend virkelig taget fart.

Under hashtagget #nosehairextensions, der betyder #næsehårsextensions, lægger tusindvis af kvinder billeder op af sig selv, hvor de har sat falske øjenvipper op i næsen.

Gode nyheder til alle med næsehår

For alle dem, der i dag kæmper en ihærdig kamp med saks eller trimmer for at få bugt med hurtigtvoksende næsehår, er dette måske årets bedste nyhed.

I stedet for at trimme sine næsehår kan man nu lade dem vokse og hænge ud af næsen, fordi det er topmoderne.

Så meget næsehår har vi

Sammenlignet med andre arter har mennesker ikke specielt meget næsehår, men vores vokser i gennemsnit 0.35 millimeter om dagen, og det gør os faktisk godt.

For næsehår er nemlig næsens første beskyttelse mod udefrakommende påvirkninger som bakterier og andet snavs.

Med andre ord kan man faktisk driste sig til at sige, at denne modetrend faktisk kun er sundt for os?

Kunne du finde på at prøve denne nye trend?

Tryk nu på DEL-knappen for at oplyse dine venner om den seneste nye trend indenfor skønhed!