Alexander deler liste med hårde krav til “en god kvinde” – idiotiske detaljer får nu hele nettet til at koge

Der er mange forskellige opfattelser af, hvad der er typisk kvindeligt og mandligt. Jeg synes personligt, at den type opfattelser er lidt unødvendige, men samtidig former de mange af os – og det er måske uundgåeligt.

Hvis man ikke vil hænge sig i de der klassiske “myter” – som at kvinder skal have langt hår, eller at mænd ikke må græde – er der selvfølgelig ingen grund til, at man bliver set ned på.

Tværtimod kan det være en styrke at have modet og viljen til at skille sig ud fra mængden.

Men mange har stadig en gammeldags tilgang til, hvordan vi skal opføre os afhængigt af, om vi er mand eller kvinde. En mand har nu delt en “liste” med 12 punkter, hvor han forklarer, hvordan kvinder skal opføre sig for at være “smukke”.

Alexander Cortes. Foto: Twitter.

Manden, Alexander Cortes, påstår, at hans punkter kan hjælpe mænd med at vælge den rigtige kvinde – og målet er, at en kvinde så vidt muligt skal overholde alle listens krav.

Alexander: ”Lytte til mænd”

Personligt synes jeg selv, at det her er idiotisk. Man kan naturligvis være en fantastisk person – i dette tilfælde en kvinde – uden at passe på Alexanders idiotiske liste, men det føles relevant at oplyse om, da det her nu har vakt stærke reaktioner verden over.

Vi vil dog understrege på det stærkeste, at vi IKKE står bag denne galskab!

Alexander mener, at følgende punkter er vigtige for at blive betragtet som “en god kvinde”.

– Være slank

– Være god til at lave mad

– Have langt hår

– Bruge makeup

– Være feminin

– Vise taknemmelighed

– Være sensuel

– Barbere dig regelmæssigt

– Være modebevidst

– Gå i lyserødt tøj og andre kvindelige farver

– Elske mænd

– Lytte til mænd

https://twitter.com/AJA_Cortes/status/1098710614057222146

Ifølge The Mirror siger han også:

– Hvis du viser en kvinde denne liste, og hun reagerer ved at blive vred, så skal du fravælge hende. Hun bliver aldrig kunne blive en god mor.

Det skal siges, at mange tror, at det her kun er for sjov, og at han ikke skal tage ham seriøst. Men Alexander er klar i spyttet, han siger, at hans tanker om “en god kvinde” er ægte.

Store dele af nettet koger nu af vrede – dels fordi listen er blevet lavet, men også grundet punkter som “lyt til mænd og “vær sensuel”.

Hvad synes du? Mener du også, at Alexanders liste her helt idiotisk? Så tryk på del-knappen for at vise, at alle mennesker har ret til at være præcis, hvem de vil!