Aldrig mere svedige patter i sommervarmen: Her er det nye BH-indlæg – der holder dine bryster afkølet

Netop nu er der så varmt, at mange i ren desperation søger efter alle tænkelige muligheder for at blive afkølet. At sidde i skyggen og drikke vand er ikke nok for nogle – og ifølge prognoser kan vi forvente endnu varmere vejr

Det gælder både i Danmark og andre lande i Europa.

Når der er så varmt, plejer der at komme produkter på markedet, der kan hjælpe os med at modstå sommervarmen – og nu er den måske mest geniale opfindelse kommet!

Hvad siger du til et BH-indlæg – som hjælper med at afkøle brysterne?

Polar Products

Produktet er ganske vist lavet til kvinder, så det er kun relevant for halvdelen af os – men vi er nødt til at hjælpe hinanden her i varmen, så min tanke er, at alle mænd med en kone eller kæreste sørger for at købe dette produkt som en fin sommergave.

Er behagelige

Opfindelsen kaldes ”Cool58 Bra coolers”, og er udviklet af Polar Products til at nedkøle brysterne, når det bliver alt for varmt. Hvis jeg skal være ærlig, har jeg drømt om at sådant produkt i flere år.

På mirakuløs vis fryser indlæggene ved 14 grader, så de kan ‘aktiveres’ i et køleskab eller koldt vand. Derudover er de lavet af bomuld, og derfor meget behagelige at have i BH’en.

Hver standardpakke indeholder to indlæg – et til hvert bryst. Man kan bestille dem i størrelserne A, B og C.

Polar Products

Koster cirka 250 kr

Kopstørrelser D og endnu større er også muligt, men så er man nødt til at købe to indlæg til hvert bryst. En bonus er, at produktet eftersigende er meget diskret, ifølge Ladbible.

Men hvad koster det så at nedkøle brysterne her til sommer? Jo, for kun 37 dollar, hvilket svarer til cirka 250 kroner, kan du købe to indlæg. Det er selvfølgelig en form for penge, men forestil dig hvor rart det er at kunne afkøle brysterne, når det er rigtig varmt!

Du kan købe dem direkte fra producenten ved at følge dette link!

Tøv ikke med at trykke på DEL for at sprede denne vigtige nyhed!