63-årige Reidar bliver småliderlig af PVC-tøj: “Det føles så herligt – bliver tændt øjeblikkeligt”

Jeg er virkelig glad for, at så mange her i verden er i stand til at leve på deres egen måde helt uden at tænke på, hvad andre mener og tænker om en.

Norske Reidar er et perfekt eksempel på sådan en mand. Han tænder nemlig seksuelt på materialet PVC og har PVC-tøj for over 22.000 kroner derhjemme.

– Andre tænker måske, at jeg er lidt tosset, men sådan er livet, siger Reidar til svenske Expressen.

PVC og lignende materialer forbinder de fleste af os med regntøj. Men for 63-årige Reidar, en norsk mand bosat på Åland, betyder det noget mere.

– Man bliver jo seksuelt ophidset af det her. Det er noget, når man føler PVC’et, især når man har to lag på. Kort sagt føles det seksuelt pirrende, ingen tvivl om det. Når man tager lange gummihandsker og en gasmaske på, er det en perfekt nydelse, siger Reidar til Expressen.

Fotokilde: Youtube

”Haft det sådan i lang tid”

Reidar har haft en seksuel interesse for PVC i over 20 år, men det er først for et par år siden, at han endelig fandt modet til at begynde at tale åbent om det.

– Jeg har haft det sådan i lang tid. Jeg elsker at have PVC-tøj på indendørs, og så har jeg det på om natten, når jeg skal sove. Der er kun syv år, til jeg bliver 70, og så opfører jeg mig på denne måde. Men jeg føler mig ikke som en gammel mand, ikke siden jeg startede med PVC.

Fotokilde: Youtube

”Bare trække ned og køre”

Reidar har allerede købt PVC-tøj for cirka 32.000 kroner, herunder tørdragter og fiskebukser. Eftersom Reidar tænder på PVC, har han ofte sex i sit tøj, noget som nogle gange er lettere sagt end gjort.

– Når jeg får PVC på, bliver jeg liderlig med det samme. Men det er svært, hvis man har tørdragten på, da den har lynlåsen på ryggen. Men hvis man har PVC-bukser på, er det bare at trække ned og køre.

Vil få flere til at stå frem

Reidars store drøm er få flere PVC-entusiaster til at stå frem, og han har et stort netværk på sociale medier, så han ved, at der er mange ligesindede, som ikke har modet til at tale åbent om deres fetish.

Fotokilde: Youtube

– Der er mange, der sidder og gemmer sig bag gardinerne, men som gerne vil nyde det mere. Derudover er ikke alle i samme situation som mig selv, jeg bor jo alene og kan gøre, hvad jeg vil. Desuden har jeg intet job, så jeg har hele dagen for mig selv. Andre er muligvis gift, og hvis deres partner ikke tænder på PVC, kan det være et problem.

Synes du, at Reidar gør det rigtige ved at forfølge sin drøm? Så tryk på del-knappen eller giv din mening til kende i kommentarfeltet!