53-årig kvinde er afhængig af sin egen urin – får det bedre af at drikke det: “Nogle gange smager det af champagne”

I dag er det meget populært at prøve mange forskellige metoder i et forsøg på at forbedre sit helbred. Det kan være alt fra at stoppe med at spise kød, starte med yoga, dyrke mere motion eller meditere.

Men spørgsmålet er, om den 53-årige amerikaner Carrie ikke har taget det lidt for langt. Hun bruger dagligt sin egen urin for – ifølge hende selv – at få det bedre.

– Nogle gange er det meget salt, nogle gange smager det som champagne, siger Carrie ifølge The Sun.

De fleste af os, hvis ikke alle, ville nok rynke på næsen ved forslaget om at drikke vores eget urin. Men for Carrie, 53, er det hverdagskost. Bogstaveligt talt.

Youtube

Lettere end at drikke vand

For fire år siden blev Carrie diagnosticeret med hudkræft. Men i stedet for traditionel medicin valgte Carrie at medicinere sig selv ved at drikke sin egen urin.

Siden er det eskaleret. I dag bruger Carrie sin urin til at vaske sit hår, børste tænder, skylle næse og øjne – bare for at nævne lidt af alt det, som hun bruger sin urin til.

Youtube

Carrie drikker omkring fem glas af sin egen urin om dagen og synes, at hun har lettere ved at synke det end et almindeligt glas vand.

– Jeg elsker varmt tis. Det dufter forskelligt alt efter hvad jeg spiser, i dag smager det lidt anderledes, end da jeg startede for fire år siden. Nogle gange er det salt, nogle gange smager det af champagne, siger Carrie i et klip fra tv-kanalen TLC, hvor hun deltog for at fortælle om sin underlige afhængighed.

Kan ikke stoppe

Carries datter Cassie er dog meget skeptisk over for sin mors nye sundhedskur, og vil have hende til at søge traditionel hjælp i stedet for urinmedicinen.

Youtube

Men Carrie nægter. Hun fortæller, at hun er afhængig af sin egen urin, og at hun har mistet troen på almindelig medicinsk behandling.

– Ud fra det, jeg har kunnet læse, dør jeg, hvis jeg stopper nu, siger Carrie i indslaget.

Her kan du se hele klippet, på engelsk.

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også kan læse om Carrie!