39-årig forlod konen til fordel for sexdukke: “Rigtige kvinder er kun ude efter mine penge”

At flere har problemer med at skabe rigtige relationer i vores samfund, er ikke en nyhed. Men da jeg hørte om denne historie, syntes jeg alligevel, at manden har taget det til et ekstremt niveau.

Ifølge Blizz Uganda har en mand i Botswana forladt sin kone og udskiftet hende med en sexdukke, som han har fået bestilt hjem fra USA af den nette sum på 15.000 kroner.

For mig lyder det meget mærkeligt at erstatte et menneske med en dukke – men vi har vel alle vores forskellige præferencer?

Sådanne historier er altid svære at bekræfte 100 procent (og jeg er faktisk lidt skeptisk), men selv om den skulle vise sig ikke at være sand, så tror jeg faktisk, at der ikke går lang tid, før noget lignende kommer til at ske i virkeligheden.

Hvad tror du – kommer dukker til at erstatte mennesker i fremtiden?

Flere internationalle medier har skrevet om manden, som har forladt sin kone til fordel for en sexdukke. Han skulle eftersigende hedde Paellas Mohule og komme fra Botswana.

Han har åbenbart forladt sin kone efter at have købt en sexdukke fra USA til en værdi af cirka 15.000 kroner.

En mand med sin sexdukke/ Youtube

Han skal også have sagt, at rigtige kvinder kun er ude efter hans penge, og ofte bærer på sygdomme

Mohule, som har et bilfirma i byen Gaborone, købte dukken, da han efterhånden var så skuffet over, at rigtige kvinder ikke kunne tilfredsstille ham.

Efter at have testet dukken første gang valgte han straks at forlade sin kone, da hun ikke lever op til dukkens niveau i sengen.

Det betyder desværre også, at han forlader sine fire børn, som nu bor hos moren. Men Mohule har dog lovet at blive ved med at forsørge dem.

Faktisk er markedet for sexdukker vokset enormt de senere år, og flere mænd bestiller disse robotter. De fungerer ofte som en substitut for en kone eller kæreste, men der er åbenbart også mand, der holder dukkerne som elskerinder.

Det her er selvfølgelig lidt skørt, og jeg kan slet ikke forstå, at man kan finde på at bruge så mange penge på en sexdukke – men samtidig må folk selvfølgelig gøre hvad de vil med deres penge.

Hvad mener du?